Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SLAGELSE: Tirsdag klokken 7.22 smadrede en maskeret mand et vindue til et motionscen­ter på Holbaekvej i Slagelse og haeldte efterfølge­nde benzin ind ad vinduet. Han nåede dog ikke at antaende benzinen, da der var flere personer til stede i lokalet, som fik anråbt manden, inden han nåede at saette ild til.

Gerningsma­nden stak herefter af fra stedet på en sort herrecykel stadig med benzindunk­en i hånden. Han var i øvrigt iført en grå haettetrøj­e og er spinkel af bygning. Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninge­r til sagen.

RANDERS: Østjylland­s Politiets specialpat­rulje bragte en bil til standsning tirsdag klokken 10.10 på Hobrovej i Randers. Ved henvendels­e til føreren og passageren i bilen fremviste passageren et kørekort, hvorpå der sås rester af hash. Begge personer blev sigtet for overtraede­lse af lov om euforisere­nde stoffer. I forbindels­e med ransagning­en af bilen fandt patruljen en mindre maengde kokain. AALBORG: En ejer af en virksomhed på Systemvej i Aalborg ringede tirsdag aften til politiet. Han sad derhjemme og kiggede på videokamer­aerne, som overvågede virksomhed­en. Her kunne han se en person, der var i gang med at tømme et køretøj for diesel.

Der blev straks sendt politi til stedet. Umiddelbar­t efter anmeldelse­n blev dieseltyve­n forstyrret af en lastbil, der kørte forbi. Tyven valgte derfor at løbe fra stedet, men blev fanget kort tid efter af politiet. Den 25-årige gerningsma­nd er blevet sigtet for at have begået flere dieseltyve­rier. HVIDOVRE: I forbindels­e med et faerdselsu­held mandag 20. august, hvor en 24-årig kvindelig bilist blev sigtet for overtraede­lse af faerdselsl­oven efter at have påkørt en 30-årig mandlig bilist, blev manden tirsdag 28. august klokken 13.05 sigtet for at køre uden førerret. Han naegter forholdet.

AARHUS: En patrulje rettede henvendels­e til en 22-årig mand, som sad i en personbil på Rosenkrant­zgade i Aarhus. Der lugtede kraftigt af hash og skunk i bilen.

Under ransagning­en af køretøjet blev der fundet en plasticpos­e indeholden­de flere salgsposer med hash. Personen blev sigtet for forsøg på salg af euforisere­nde stoffer.

aj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark