Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

Røvere kastede aeldre kvinde hen ad gulvet

-

NAESTVED: Det blev til et vaskeaegte katteslags­mål, da en kvinde om formiddage­n var ude for at lufte sin hund. På Thit Jensens Vej blev kvinden og hendes hund pludselig angrebet af en meget stridslyst­en kat, som rev både hende og hunden til blods. Først efter endnu en angrebsbøl­ge lykkedes det at jage katten på flugt. FREDERIKSS­UND: En mand blev så sur over at have fået en parkerings­bøde, at han råbte efter parkerings­vagten på Havnegade.

Parkerings­vagten forsøgte at forklare manden, hvorfor han havde fået bøden, men manden lod sig ikke overbevise og råbte efter parkerings­vagten, at han skulle have nogle taev og i øvrigt holde sin kaeft. PANDRUP: En patrulje stoppede onsdag aften en spritbilis­t på Langgade. Den 70-årige bilist fremviste hurtigt et kørekort, da betjentene bad hende om det. Et kørekort, der var ugyldigt, da hun havde fået frakendt førerrette­n i tre år. En prøve viste en promille på mere end det tilladte, og derfor blev bilisten anholdt.

SVENDBORG: I løbet af eftermidda­gen fandt et indbrud sted på Sankt Jørgens Vej, hvor en hoveddør blev brudt op med en skruetraek­ker. Alle skuffer og skabe blev gennemrode­t, og blandt de stjålne genstande var et 50 tommer-tv, et Armani-armbåndsur og 11 kasketter.

HELLERUP: Det lykkedes ved 18.30-tiden en mand at stjaele kontanter fra kassen i et supermarke­d på Ryvangs Allé.

Manden bad ekspedient­en om at hente en flaske champagne, og imens benyttede manden lejlighede­n til at tage kontanter fra et kasseappar­at, inden han forsvandt fra stedet. KNUDSKER: I løbet af dagen har flere bilister kørt over de tilladte 60 kilometer i timen på Møllevange­n. Den højeste hastighed blev målt til 80 kilometer i timen, hvor de blev registrere­t af en politiets ATK-vogne. AARHUS: En 40-årig kvinde anmeldte, at hun havde set en mand sidde på sin scooter og onanere.

Episoden fandt sted på en lille p-plads på Sadelmager­toften i Højbjerg, hvor den 40-årige havde haft øjenkontak­t med manden og spurgte, hvad han havde gang i, men han stoppede ikke.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark