Ekstra Bladet

Politiet mener, at en tredje mand er på fri fod

- FREJ BRAMMING fb@eb.dk

En aeldre, kvindelig ekspedient blev blandt andet kastet hen ad gulvet to gange, da hun tidligere på måneden blev udsat for et groft røveri i en kiosk i Slagelse

Ekstra Bladet var til stede i Retten i Naestved, da de to formodede røvere blev fremstille­t i grundlovsf­orhør i går, hvor de begge blev varetaegts­faengslet i fire uger.

I retten lagde de anholdte ikke skjul på, at de kender hinanden.

– Hyggeligt at se dig, ven, sagde den ene af de sigtede højlydt til den anden, hvorefter politiet måtte bede de to maend om at daempe sig.

Mand på fri fod

Grundlovsf­orhøret foregik bag lukkede døre, fordi politiet mistaenker, at en tredje gerningsma­nd fortsat er på fri fod i sagen.

De to anholdte er begge fra Ringsted, oplyser leder af lokalpolit­iet i Slagelse, Jens politiet en overvågnin­gsvideo, der viser, at de to maskerede røvere begge udsatte den 69-årige ekspedient for vold under røveriet.

Forsvandt uden bytte

Røverne var bevaebnet med kokkeknive, men kom ikke afsted fra kiosken med noget udbytte, hvilket ifølge Jens Jedig Christians­en skyldtes, at ekspedient­en afviste at hjaelpe dem.

Overvågnin­gsvideoen viser desuden, at efter en af røverne første gang havde kastet den aeldre ekspedient hen ad gulvet, rejste hun sig igen og tog fat i en flaske snaps. Hun har tidligere valgt at stå frem i Ekstra Bladet med sin historie.

– Jeg vidste, at ingen alligevel gad at købe den. Jeg havde taenkt mig at give røveren et ordentligt gok i nødden med den. Men så langt nåede jeg ikke, har ekspedient­en tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

 ?? POLITIFOTO ?? Ekspedient­en har tidligere stået frem og fortalt til Ekstra Bladet, at hun skreg op og råbte om hjaelp under røveriet. Nu er to maend faengslet.
POLITIFOTO Ekspedient­en har tidligere stået frem og fortalt til Ekstra Bladet, at hun skreg op og råbte om hjaelp under røveriet. Nu er to maend faengslet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark