Ekstra Bladet

Solgt firmavogn dukkede op med rumaenske plader

TØMRERMEST­ER TABTE MAELET: Jeg griner og er gal på samme tid, for det er både komisk og føles som identitets­tyveri, siger tømrermest­er Niels Kruse fra Fredericia

- TORBEN RASK

De seneste dage er en gammel, udtjent firma-varevogn med det i lokale kredse så kendte firmalogo for Tømrerog Snedkermes­ter Niels Kruse i Taulov ved Fredericia blevet set flere gange. Blandt andet i landsbyen Stepping i tirsdags og onsdag i Dronningen­sgade i Fredericia.

Det i sig selv er der intet odiøst i, for Niels Kruse og hans ansatte har igennem de seneste knap 30 år lavet masser af opgaver i trekantsom­rådet, og med de nuvaerende ni firma-varevogne med lignende logoer og 14 ansatte på farten er den 61-årige tømrermest­er ganske synlig i offentligh­eden.

Det saerlige ved den omtalte bil, som er blevet set i Stepping og Fredericia, er dog, at den kører med rumaenske nummerplad­er. Det stemmer fint med, at Niels Kruse, som han har gjort det så ofte før, for et halvt år siden via Ford solgte den gamle firma-varevogn til udlandet.

Tilbyder arbejde

Men nu ser det så ud til, at vildt fremmede mennesker – sandsynlig­vis fra Rumaenien – kører rundt og tilbyder tømrer- og snedkerarb­ejde i Niels Kruses gode navn.

– Jeg kan både grine og blive gal over det, hvis de, som jeg frygter, udnytter firmalogoe­t til for eksempel at få udleveret varer hos vores leverandør­er.

– På den anden side har jeg svaert ved at hidse mig op,

 ?? PRIVATFOTO ?? En kvik borger i Stepping i Sønderjyll­and fotografer­ede firma-varevognen med rumaenske nummerplad­er, som nu skaber røre hos Niels Kruse.
PRIVATFOTO En kvik borger i Stepping i Sønderjyll­and fotografer­ede firma-varevognen med rumaenske nummerplad­er, som nu skaber røre hos Niels Kruse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark