Ekstra Bladet

Nu som rumaensk

- Trl@eb.dk

fordi jeg selv har vaeret med til at saelge bilen og dermed sende den ud af landet med mit firmanavn på, siger Niels Kruse til Ekstra Bladet.

Ekstra travlhed

Niels Kruse blev gjort opmaerksom på den bizarre situation af en mand fra Stepping, som havde set firmavarev­ognen holde parkeret i en indkørsel.

– Manden kontaktede mig og spurgte, om jeg har biler med rumaenske nummerplad­er. Det afviste jeg selvfølgel­ig, men manden fortalte så, at han lige havde set vores firma-varevogn med rumaenske nummerplad­er og

Manden fortalte så, at han lige havde set vores firma-varevogn med rumaenske nummerplad­er

’håndvaerke­re’ ude på vejen. De havde vaeret inde hos en genbo og spurgt, om de skulle reparere hendes tagrender, fortaeller Niels Kruse med et skaevt smil.

Advarer leverandør­erne

Bilens hjemvenden til Danmark og trekantsom­rådet har givet ekstra travlhed for Niels Kruse, som har vaeret nødt til at kontakte alle sine leverandør­er og samarbejds­partnere for at advare dem om den ’falske bil med de falske håndvaerke­re’.

Niels Kruse og Ford, som han solgte varevognen til, har aldrig oplevet noget lignende.

– Det er sket, at jeg har fået et billede tilsendt af en af vores gamle biler med logo fra fjerne steder, hvor folk fra Fredericia og omegn har set dem i forbindels­e med ferie eller udlandsrej­se. Men det har vi jo bare kunnet grine ad, siger Niels Kruse. Nordjyllan­ds Politi er i faerd med at undersøge, om en mor har daekket sit ansigt til i strid med loven.

Det bekraefter politiet. Sagen drejer sig om en kvinde, der går klaedt i niqab, og som har afleveret sit barn på Seminaries­kolen i Gug ved Aalborg, skriver Nordjyske.

En anden foraelder har forsøgt at få skoleleder­en til at anmelde sagen til politiet, men det har lederen afvist.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark