Ekstra Bladet

DERFOR DROPPEDE TV3 NYT PROGRAM

På selve premiere-datoen blev ’Paradise Kollektive­t’ udskudt på ubestemt tid – her er forklaring­en

- LARS SEJR ls@eb.dk

Det kom som en overraskel­se, da premieren på den stort anlagte Viafree-satsning ’Paradise Kollektive­t’ pludselig blev droppet.

Talrige medier havde besøgt de medvirkend­e, som bestod af seks tidligere deltagere i ’Paradise Hotel’, der alle havde takket ja til at leve sammen i et kollektiv i København hen over sommeren.

Medierne havde også videregive­t den oplyste premiereda­to 26. juni.

Men på selve premiereda­toen blev ’Paradise Kollektive­t’ taget af programmet uden naermere forklaring.

Udskudt på ubestemt tid

Ekstra Bladet kan nu afsløre, at den pludselige aendring skyldtes, at der foregår en politiunde­rsøgelse af en person med relation til programmet.

Det bekraefter TV3 over for Ekstra Bladet.

– Da vi blev bekendt med politiets undersøgel­se af sagen, traf vi beslutning­en om at udskyde premieren.

– Der er på nuvaerende tidspunkt ingen, der er sigtet for noget kriminelt, og vi afventer nu, at politiets undersøgel­ser bliver afsluttet, siger programdir­ektør Kenneth Kristensen i en skriftlig kommentar.

Hos TV3 har man altså valgt at udskyde programmet på ubestemt tid, indtil man får klarhed over, om der er blevet begået noget kriminelt eller ej.

Mette Barnes, kommunikat­ionschef hos Nordic Entertainm­ent Group, der står bag TV3 og Viafree, oplyser til Ekstra Bladet, at man endnu ikke ved, hvornår programmet eventuelt vil blive gjort tilgaengel­igt på Viafree.

Da vi blev bekendt med politiets undersøgel­se af sagen, besluttede vi at udskyde premieren

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? De seks deltagere i ’Paradise Kollektive­t’, da de mødte medierne på pressedage­n. Nu er programmet udskudt på ubestemt tid.
FOTO: JONAS OLUFSON De seks deltagere i ’Paradise Kollektive­t’, da de mødte medierne på pressedage­n. Nu er programmet udskudt på ubestemt tid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark