Ekstra Bladet

Linda P: Jeg var afhaengig af kvinder

- LOUISE SVANE PEDERSEN lsp@eb.dk

Standupkom­ikeren Linda P har vaeret afhaengig af mange ting i sit 34 år lange liv: Kvinder, stoffer, alkohol og sin fars anerkendel­se.

Men vaerst var afhaengigh­eden af kvinder. Det fortaeller hun i et interview i ALT for damerne.

Afhaengigh­eden kulminered­e for Linda P i 2011, da hendes far døde.

Hun var lige blevet gift med Melissa, de havde en laekker lejlighed, hun havde droppet de daglige drukture, og så var hun i gang med at turnere Danmark rundt med sit nyeste standup-show.

– Jeg kunne slet ikke holde ud at vaere derhjemme, og når jeg var på arbejde, kom jeg gerne to-tre timer for sent, fordi jeg havde vaeret fuldstaend­ig vaek dagen før.

– Når jeg var kommet igennem optagelsen, lavede jeg med det samme en aftale med en af de tre-fire kaerester, jeg havde på det tidspunkt, mens jeg var gift.

– Men hvis det skete, at ingen af de fire kvinder havde tid til at ses, var jeg på røven, for så vidste jeg, at jeg ville gå hjem og tage så mange stoffer, at jeg ville vågne op på badevaerel­sesgulvet med blod ud af naesen og galde ud over det hele, fortaeller Linda P til ugebladet.

Hun fortaeller, at hele perioden efter hendes fars død var ensom, selvom hun havde en hustru og en masse kaerester på sidelinjen.

De mange kvinder skulle ikke opfylde et seksuelt behov. Det handlede om, at de skulle give komikeren en form for tryghed og passe på hende.

– Jeg tror bare, jeg var afhaengig af kvinder, fordi jeg var afhaengig af, at nogen passede på mig.

– Jeg var afhaengig af at vaere kvindernes hundehvalp.

I 2013 blev Linda P skilt fra Melissa.

Jeg kunne slet ikke holde ud at vaere derhjemme

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Linda P har netop udgivet bogen ’Transforme­r’. Her fortaeller hun om sin fars alkohol- og stofmisbru­g, der har haft betydning for hendes liv.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Linda P har netop udgivet bogen ’Transforme­r’. Her fortaeller hun om sin fars alkohol- og stofmisbru­g, der har haft betydning for hendes liv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark