Ekstra Bladet

Ikke vaerd at hoppe med på

-

Taenk, at et parti kan synke så dybt, at de i et og alt støtter op om DF’s indvandrer­politik og ikke har deres egen, blot for ikke at miste stemmer.

Taenk, hvis partiet, ja, Socialdemo­kratiet turde melde klart ud, at indvandrer­e, der nu engang er kommet til Danmark, er velkomne, men ikke dem, der ikke vil leve i det demokrati, vi har, men fortsaette­r med at leve i det, de flygtede fra. For hvad gør de så her?

Et statsborge­rskab skal kunne fratages igen ved grov kriminalit­et. De lande, der ikke vil tage deres egne hjem igen, skal ikke have hjaelp fra Danmark.

Religion er frit, men skal ikke bruges som politisk pres på det danske demokrati, hvor der kraeves specielle hensyn til naesten snart sagt alt.

Er man utilfreds, bør man rejse tilbage til udgangspun­ktet. Danmark skal have en fair indvandrer­politik, hvor de, der vil, er velkomne, mens de, der ikke vil, skal rejse igen hurtigst muligt.

Det kan sikke siges mere klart, men DF’s eneste stemmeslug­er, indvandrer­politikken, skal et ellers redeligt parti som S ikke hoppe med på.

Kim Hansen

Herlev Jeg hører ofte danske politikere prale af, hvor gode vi er til at spare på CO2-udledninge­n. Det er direkte forkert.

De laver for optimistis­ke tal, når de for eksempel regner halm for CO2-neutral. Man kan ikke regne den CO2, som kornet omdanner under vaekst, med. Halm er et biprodukt, og det korn gror på markerne, uanset hvad vi bruger halmen til bagefter.

Vi støtter projekter i ulande, som skulle spare på CO2-udledninge­n, og derved får vi selv CO2-kvoter. Projekter, som har vist sig at vaere varm luft. Vi køber

Vi vil have større og flere lufthavne, flere broer og flere motorveje, så vi kan få endnu mere vaekst

CO2-kvoter af andre lande, som så skulle nedsaette deres CO2-udledning. Men for det første er den CO2-besparelse meget tvivlsom i mange af de lande, og for det andet kan vi ikke nøjes med at betale andre for at nedsaette CO2-udledninge­n. Hvis der skal gøres tilstraekk­eligt, så skal de rige lande selv skaere meget ned.

Vi køber varer på den anden side af kloden, som skal sejles eller flyves hertil. Mange flyver rundt i verden, ofte efter bagateller, som sagtens kunne vaere klaret på en anden måde. En dag sagde de i TV2 News, at en af korrespond­enterne var fløjet ind fra Paris for at deltage i den udsendelse. Hun sagde noget ligegyldig­t i nogle få sekunder.

Der er mange mennesker i verden, der ikke har udledt ret meget mere CO2, end de udånder. De fattige, som sidder på digerne i Pakistan, når der er oversvømme­lse, har hverken airconditi­on, bil eller strøm.

Det er blandt andre de fattige, vi vil have til at skaere ned på CO2-udledninge­n. Men den eneste måde de kan skaere ned på, er ved at stoppe med at traekke vejret.

Vi vil have større og flere lufthavne, flere broer og flere motorveje, så vi kan få endnu mere vaekst. Det ser sort ud med at stoppe klimaforan­dringerne.

Søren Andersen Hyrdevej 9

Fredericia

 ?? FOTO: MADS NISSEN ?? Kim Hansen opfordrer socialdemo­kraterne til ikke at bakke op om DF’s indvandrer­politik.
FOTO: MADS NISSEN Kim Hansen opfordrer socialdemo­kraterne til ikke at bakke op om DF’s indvandrer­politik.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark