Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg skal love for, at lille Danmark er kommet på verdenskor­tet. Burkaforbu­d og grindedrab på Faerøerne, hvor selv børn deltager i blodbadet. Men som afdøde Simon Spies er citeret for: Hellere dårlig omtale end slet ingen omtale.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at Tyrkiet er blevet en islamisk stat og bør smides ud af NATO. I stedet bør vi invitere Israel til et taettere samarbejde om forsvar og bekaempels­e af terrorisme. Israelerne har meget at laere os, og vi bør vise solidarite­t med Israel, der er Mellemøste­ns eneste rigtige demokrati.

Nicolai Sennels København

at ingen ved helt nøjagtig, hvilken økonomisk byrde vi traekkes med i forbindels­e med indvandrin­gen. Men en ting er sikker: Det koster kassen. Når jeg taenker på, hvad vi kunne have brugt de penge til, bliver jeg fysisk utilpas. Taenk på, at vi kunne have undgået at haeve pensionsal­deren, undgået at spare på aeldreområ­det, forkaelet vores unge mennesker med billigere transport med det offentlige samt en masse andre ting, der kunne have skabt et bedre samfund.

Kurt Larsen Reventlows­gade København V

at det er utroligt, at man ikke kan finde en løsning problemet med folk, der udebliver fra aftaler på hospitaler­ne. Men jeg har en løsning: Når der bookes tid til konsultati­on, skal patienten betale for eksempel 100 kroner (MobilePay kan anvendes). Beløbet plus ti procent returneres, når patienten er mødt op (bedre end bankernes rente på indlån). Udebliver patienten, inddrages de betalte 100 kroner.

Overskud fra ordningen kan gå til velgørende formål, for eksempel en fond, der kan betale ferie/rekreation for syge børn.

Jeg tror, man derved undgår, man folk bare bliver vaek fra aftaler. Det er jo aergerligt at miste betalt ’pant’.

Hanne Salomon Hvistendah­l Ordrupvej 92 Charlotten­lund

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark