Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vågner måske med et saet i dag, måske er der noget du spekulerer på førend du overhovede­t har fået morgenmad. Det kan ikke udelukkes det er økonomien der er på spil, men de spekulatio­ner går hurtigt over, og du får en rigtig god dag, som går i et behageligt tempo.

LØVEN 23/7-23/8

Du har fokus på dine ambitioner i dag, og du kan nok naesten ikke vente med at stige ud af sengen. Du har nok en masse gode ideer som du bare må afprøve i praksis. Du vågner måske med en rastløshed i kroppen, men får i løbet af dagen omsat denne til noget brugbart.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter et par dage med fokus på din kreativite­t, så vil du i dag søge at få klaret en masse af mere praktisk karakter. Det kan både vaere hjemme, allerede i de tidlige morgentime­r, at du klarer et par haengepart­ier. Men også på jobbet tager du hårdt fat i dag. I aften slapper du af.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage hvor du måske har vaeret lidt i dit eftertaenk­somme hjørne, så skifter du markant gear i dag. Du vil i dén grad vaere udadvendt, og du vil have brug for at der skal ske en bunke, og det er lige fra den lyse morgenstun­d. Du er social lige nu, og du imponerer folk.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til en dag med fuld drøn på, og du vil gerne bruge alle sanserne. Man kan af og til vaere for meget i sit hoved, i dag traenger du til det stik modsatte. Der er massere af sanseindtr­yk at laegge maerke til i hverdagen, og i dag vågner du tidligt, og er opmaerksom hele dagen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage hvor du har foretrukke­t den hjemlige arena, så bliver du i dag mere udadvendt, og har lyst til at forlade hjemmets fire trygge vaegge. Generelt vil du søge at bryde rytmen og trygheden først på dagen, og så vil du nyde at gøre noget du plejer i aften.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger nok mest til at vaere dig selv i dag, og du har ikke lyst til for meget aktivitet helt generelt. Det kan dog ikke udelukkes at du alligevel må tage fat i morgentime­rne, og der er sikkert også mere støj fra andre mennesker end du bryder dig om. Slap af resten af dagen.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at gøre noget godt for dig selv i dag. Du har taenkt meget på andre mennesker de sidste par dage, i dag kan du måske taenke lidt mere på dig selv. Det kan af og til vaere vigitigt at få tid til at samle alle de indtryk man har fået, bare helt for sig selv. Gør endelig det.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter et par dage på farten, og en masse på programmet, så traenger du naturligt nok til at vaere hjemme i dag. Men du skal måske lige lidt på farten til at begynde med, og det er nok også tidligt. Til gengaeld kan du glaede dig til en hyggelig og meget afslappend­e aften.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at vaere sammen med gode venner i dag, men inden du kommer så langt skal dagens gode gerning bestilles, og det er sikkert før en vis herre får sko på. Til gengaeld kan du glaede dig til i eftermidda­g og isaer i aften, her får du god tid til dine venner.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere sammen med din partner, og måske vågner I begge tidligt, og nyder en lang morgenstun­d sammen. Måske forkaeler I hinanden med morgenmad på sengen eller lignende. I hvert fald vil I gøre meget for hinanden i dag. Er du single, så forkael endelig dig selv.

FISKENE 20/2-20/3

Efter et par dage hvor du har haft fokus på økonomien, så sker der lidt mere i dit liv i dag, og det er nok godt at du har kigget lidt på pengene, for det program du har på i dag, er nok ikke helt gratis. Men det gør heller ikke noget, du nyder nemlig alt dét du skal, i fulde drag nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark