Ekstra Bladet

Løchte: De var for gode

- Troels Christense­n tch@eb.dk

NEW YORK (Ekstra Bladet): Første runde blev endestatio­nen for Frederik Løchte Nielsen og hans engelske makker Joe Salisbury ved herredoubl­e i US Open.

Semifinali­sterne fra Wimbledon var oppe med et break i første saet men måtte se sig besejret med 4-6, 2-6 mod 13. seedede Horacio Zeballos fra Argentina og Julio Peralta fra Chile.

– Vi tog ikke vores chancer, og så løb det lidt ud i sandet, konstatere­de en aergerlig dansker.

– Vi var oppe med et break i første saet men spiller et lidt skidt parti til 4-4, og så får de lidt mere gejst og spiller virkelig godt derfra.

– Vi var ikke specielt skarpe i egen serv, og de fik hele tiden returnerin­gerne i spil, så det var op ad bakke, desvaerre. De spiller godt fra baglinjen og returnerer godt, og vi får ikke gjort det svaert nok for dem i vores serveparti­er.

– Zeballos havde vi ellers haft meget godt fat i, men han fik efterhånde­n lidt ro på sin serv.

– Og så er de jo er gode. De er 13. seedede. Det er ikke jordens undergang at tabe til et par, der er specialist­er og spiller sammen hele tiden, sagde Frederik Løchte Nielsen, der i denne uge fyldte 35 år.

Forlader den store scene

Han forlader nu den store scene i grand slam-regi. I naeste uge er han tilbage på challenger-turen med en raekke turneringe­r i USA.

Efter hans exit er dansk tennis i skrivende stund repraesent­eret af andenseede­de Caroline Wozniacki, hvis kamp mod Lesia Tsurenko blev spillet efter denne udgaves deadline.

Clara Tauson, der i denne uge spiller i Canada, er med i juniorraek­ken. Også Hannah Viller Møller forsøger at kvalificer­e sig til pigernes hovedturne­ring ved US Open.

Laes alt om Carolines Wozniackis kamp i nat på ekstrablad­et.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark