Ekstra Bladet

Kundby-pigens mor: Svaert for mig at bestemme over hende

-

Kundby-pigens mor, Cecilie Colding-Olsen, vil hverken af- eller bekraefte, at hendes datter har en brevkorres­pondance med Peter Madsen.

– Hvis der finder en brevkorres­pondance sted mellem dem, vil jeg blot sige, at det er yderst bekymrende, at Kriminalfo­rsorgen naegter hendes tidligere laerer, der har en god og sund indflydels­e på hende, at besøge hende, men at de synes, det er okay, at hun skriver med en drabsdømt.

– Jeg synes ikke, det giver nogen mening.

Allerede da det kom frem i byretten, at Kundby-pigen skrev med islamister i faengslet, var moderen staerkt fortørnet over, at det kunne lade sig gøre.

– Det er ikke i orden, at dømte terroriste­r får lov til at sende breve til min datter, som er meget modtagelig, sagde hun til TV2, mens anklager Kristian Kirk afviste, at det var problemati­sk.

– Hans brev var igennem kontrol, men da det var en ren støtte, kunne vi ikke se, at der var noget kontrovers­ielt i det.

Hun har modtaget rigtig mange breve, mens hun har siddet varetaegts­faengslet.

Cecilie Colding-Olsen fortaeller, at hun snakker med sin datter om, hvem hun bør skrive med og ikke.

– Er der hul igennem til hende?

– Ja, det synes jeg, der er. Men hun er jo også 18 år. Det er svaert for mig at bestemme over hende. Isaer når hun ikke er hjemme.

– Vil det vaere bedre, at hun skriver med Peter Madsen end med islamister?

– Det er at vaelge mellem pest eller kolera i min verden, siger moderen og tilføjer, at det er frustreren­de, at det er begraenset, hvor meget hun kan bestemme i forhold til datteren, der til januar har vaeret faengslet i tre år.

– Og nu er hun blevet 18 år, så jeg kan ikke bare ringe ind. Eller det kan jeg godt, men jeg får ikke noget at vide.

– Så du kan godt vaere bekymret, hvis hun brevveksle­r med nogen, der er dømt for alvorlig kriminalit­et?

– Ja, for pokker. Det er jo mit barn. Hvis ikke jeg var bekymret, ville det vaere maerkeligt.

 ?? PRIVATFOTO ?? Cecilie Colding-Olsen kalder det bekymrende, at der foregår en brevkorres­pondance mellem hendes datter og Peter Madsen.
PRIVATFOTO Cecilie Colding-Olsen kalder det bekymrende, at der foregår en brevkorres­pondance mellem hendes datter og Peter Madsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark