Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GENTOFTE: Ved totiden om natten ringede en 89-årige kvinde til politiet for at anmelde, at en tidligere nabo gik rundt på fortovet foran kvindens hus og fløjtede, så kvinden ikke kunne sove. Kvinden ønskede en patrulje til stedet, men dette afviste politiet, da man ikke fandt den påståede gerning vaegtig nok til en udrykning.

HORBELEV: Politiet har på en ejendom afsløret et skunk-gartneri. Det skete, efter at en patrulje rutinemaes­sigt standsede en bil med kemikalied­unke i bagagerumm­et. Da politiet tjekkede ejendommen, fandt de adskillige skunkplant­er. En 62-årig blev anholdt og sigtet for salg af euforisere­nde stoffer.

SVANEKE: En større tysk sejlbåd sejlede ved 6.30tiden på et rev uden for havnen efter netop at have forladt den. Den ti mand store besaetning, der bestod af polakker, blev alle reddet helskindet i land. Fartøjet stod ikke til at redde og sank.

GEDSER: Omkring kl. 1.45 blev en bil standset af politiets indrejseko­ntrol ved faergeleje­t. I bilen sad en 47-årig dansk mand og to kvinder og to børn. Den ene kvinde havde ikke gyldig rejselegit­imation, og derfor blev den 47-årige anholdt og sigtet for menneskesm­ugling.

SILKEBORG: Midt på eftermidda­gen fik en politipatr­ulje mistanke til to unge maend, der i bil kom kørende på Chr. 8.s Vej. I den forbindels­e bemaerkede patruljen, hvordan maendene kastede en lille pose ud af bilens siderude. Da betjentene fik sikret sig posen, viste det sig, at den indeholdt 18 gram hash.

HADERSLEV: En 49-årig mand har nu modtaget et bødeforlae­g på 1000 kr. for overtraede­lse af maskerings­forbuddet. Manden blev set vandre rundt i byen iført skimaske og bar overkrop, mens han bar på en pind. Til politiet har manden forklaret, at han traenede balance. Den forklaring har dog ikke vaeret nok til, at maskeringe­n kunne kaldes et anerkendel­sesvaerdig­t formål.

MARIBO: Midt på eftermidda­gen blev politiet kaldt til et supermarke­d på Brovejen. Her havde personalet tilbagehol­dt to modvillige 16-årige piger, som man mistaenkte for at have stjålet to sandwich samt sodavand.

fish

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark