Ekstra Bladet

På Ekstra Bladet Radio

- Rms@eb.dk

n, men mange af gaestermer fra København og n dag på at komme frem e til Aarhus, og så skal å ville dem noget. Ellers et til at invitere folk på den at have købt ind, sin Dahl. altid har kendte gaester i r der en enkel forklaring

u kaster dig ud i en samsendes ud til flere hundd mennesker, så er det en de er vant til at fortaelle torie. Der er jo mange, ode historier, men de forn bedst i deres eget miljø. Det kunne vaere en stor aere at få lov til at lave et program, hvor man besøger nogle mennesker, som man ikke kender i forvejen, siger Søren Dahl.

– Man siger, at alle har en en spaendende historie. Er det også din erfaring?

– Ja, det er det. Der er gennem årene mange, der har forsøgt at finde frem til ’hemmelighe­den’ bag vores program. Jeg plejer at sige, at det helt banalt handler om to ting: ’Kig folk i øjnene, og hør efter, hvad de siger’.

– Det virker lidt som den kunst, Søren Ryge også mestrer?

– Han er helt klart en stor inspiratio­n. Han er den eneste herhjemme, der er i stand til både at lave fremragend­e tv-portraette­r, skrive spaendende avisartikl­er og transforme­re det over til en bog. Det er tre meget forskellig­e udtryk, og han mestrer dem alle tre.

– Hvad ville du spørge dig selv om, hvis du var gaest i dit eget program?

– Jeg ville spørge: ’Jeg kan se, at du har lavet alt for meget i dit liv, hvornår bliver du klogere?’. Og svaret ville vaere: ’Sikkert aldrig, for når man har det privilegiu­m, at ens liv, nattesøvn, fritid og arbejdsliv haenger sammen, så skal man vaere meget taknemmeli­g’. Hvis man vil lytte til ’Dahl på Hack’, kan det ske ved at finde Ekstra Bladet Radio på DAB+, RadioPlay eller via Ekstra Bladet Radio-appen.

Første gang er søndag 2. september kl. 10, hvor Socialdemo­kratiets formand, Mette Frederikse­n, og Adam Aamann, landets ukronede smørrebrød­skonge, er gaester.

’Dahl på Hack’ søndag kl. 10-12

 ??  ?? Søren Dahl i privaten i Aarhus, hvor han forbereder sit ugentlige samtalepro­gram.
Søren Dahl i privaten i Aarhus, hvor han forbereder sit ugentlige samtalepro­gram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark