Ekstra Bladet

Godt valg, kaere Sverige

-

Sverige skal til valg 9. september, og det valg bør alle nøje følge. Det vil tydeligt komme til at vise en tendens, som i meget høj grad kommer Danmark ved.

Sverigedem­okraterna får et kanon valg. Så overrasken­de stort, at det bliver svaert at fordøje. Men de mange fremmede, indvandrer­e og flygtninge har skabt kaempe store problemer i Sverige. Aldrig før har Sverige vaeret mere kriminelt. Sverige var et godt land. I dag er landet forfaerdel­igt. Meget skal aendres, før landet igen tages alvorligt.

Valget vil give et vigtigt fingerpeg om, hvad folket vil. Og her i landet bør isaer de røde partier følge godt med. Tiden med socialisme/kommunisme er for laengst forbi. Ingen mennesker med fremdrift vil stemme på den slags. Det er gammeldags og begraenser vor frihed betydeligt.

De radikale er naermest begejstred­e for mere indvandrin­g. De burde i stedet høre, hvad folket mener eller nøje følge tendensen i Sverige.

Nye Borgerlige kan med fordel udnytte situatione­n og opnå et strålende valg her i Danmark. De har set og forstået problemern­e, men er desvaerre ikke saerligt synlige. De sover i timen.

Valget i Danmark er ikke langt vaek. De fleste tror, at Mette Frederikse­n (S) bliver NY statsminis­ter. Sådan går det slet ikke. Det bliver blåt flertal igen.

Godt valg, kaere Sverige. Håber og tror, at Sverigedem­okraterna får 30 procent af stemmerne 9. september. Lars M. Tjellesen Østermarie Bornholm

Ikke en rød regering, fordi den såkaldt røde blok ligger i ruiner: Alternativ­et, de radikale og Enhedslist­en ønsker ikke laengere at spille rollen som nyttige idioter, hvor de leverer statsminis­terposten til S-formanden på et fad, hvorefter hun fører politik sammen med de blå partier.

En ren S-mindretals-regering er ikke attraktiv – den vil leve livet alt for farligt, jf. hvorledes Løkke Rasmussen droppede den rene V-regering. Tilbage er DF.

 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN ?? Lars M. Tjellesen spår et kanon valg for Sverigedem­okraterna.
FOTO: PETER HOVE OLESEN Lars M. Tjellesen spår et kanon valg for Sverigedem­okraterna.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark