Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det var en flot praestatio­n af FCK at slå Atalanta, så de nu – som eneste danske hold – er i gruppespil­let af Europa League. De seneste år har FCK købt flere danske profiler, så der nu er en god balance mellem udenlandsk­e og danske spillere. Det er vaerd at bemaerke.

Per Allan Lunding Mølleparke­n 35 K Rødding

at alle taler om folketings­valget, men jeg vil hellere have et valg om Danmarks medlemskab af EU. For hvis vi fortsat skal vaere med i den europaeisk­e union, kunne vi lige så godt afskaffe Folketinge­t og bede Frederik om at regere landet.

Otto Høier Bethesdave­j 4 Aarhus N

at jeg mener at kunne huske historien fra Aarhus, hvor man fik aendret Å til Aa, fordi man ikke kunne ha’, at Århus var at finde som en af de sidste artikler i sidste bind af et leksikon. Derfor kunne man nu finde Aarhus som en af de første artikler i det første bind. Der er måske en fra det østjyske, som kan verificere historien?

Sune Christense­n Højstruppa­rken 59 Vallensbae­k Strand

at så oplever vi igen konflikt mellem DBU og Spillefore­ningen. Det minder mere og mere om en farce. Hvem der har ret og uret, eller lyver/siger sandheden er efterhånde­n også svaert at vide for menigmand. Konsekvens­erne ved et brud er store og alvorlige for dansk landsholds­fodbold. Jeg synes ikke, I kan vaere det bekendt over for hele fodboldDan­mark. Jeg har selv vaeret roligan siden de glade 80’ere, men hvis den her farce ender ulykkeligt, tror jeg, mange vil tabe interessen for landsholde­t – og fokusere endnu mere på klub-fodbolden ... Henrik Mølgaard Nørregade 30 B Hjørring

at Søren Andersen fra Fredericia fredag havde et glimrende laeserbrev om CO2-kvoter og flyvning, men der er en lille fejl; naturligvi­s er halm CO2-neutral, når man bruger det som braendsel.

Søren Nielsen Almegård Alle 7 Kastrup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark