Ekstra Bladet

Markant over Superliga-niveau

- PATRICK THOMAS pt@eb.dk

I går blev det offentligg­jort, at Brøndby har skrevet kontrakt med Uffe Bech.

Angriberen kommer til fra tyske Hannover 96, hvor han har spillet siden 2015. En tid i Tyskland, som ikke har vaeret udpraeget succesfuld for den tidligere FC Nordsjaell­and-dreng.

Det var således en periode, som var praeget af skader og dertilhøre­nde manglende spilletid, hvorfor karrieren i dag er gået i stå.

Har kaempet

– Han er en spiller, som har kaempet med sin karriere, så dette er en ny chance for ham, indleder Brøndby-cheftraene­r Alexander Zorniger.

Ifølge Zorniger var skadeshist­orikken da også et element, som blev vendt, inden valget faldt på netop Uffe Bech.

– Selvfølgel­ig taenkte vi på det. Omvendt er Uffe en spiller, som vil kunne hjaelpe os inden for meget kort tid, og det er selvfølgel­ig meget vigtigt, at han ikke bliver skadet igen. Han er profession­el, så risikoen vil altid vaere der. Jeg kan dog forsikre om, at klubben vil gøre alt for at holde ham skadesfri, fortsaette­r han.

Intet at tabe

Brøndby har da også taget et forbehold og i første omgang udstyret Bech med en halvårlig lejekontra­kt. Efter det halve år får klubben således mulighed for at tilknytte Bech fast, da kontrakten indeholder en købsoption.

Med kontraktla­engden in mente mener cheftraene­ren, at der for Brøndby ikke er nogen risiko forbundet med ansaettels­en af Bech.

– Der er lang tid til vinter. Der er tid nok til, at begge sider kan finde ud af, om det hele passer sammen. Han vil vise os, hvad han kan, og vi vil vise ham, at vi er den rette klub for ham, udtrykker Zorniger.

Uffe Bech er en spiller med mange kvaliteter, som da også har kastet tre landskampe af sig. Ifølge cheftraene­ren var der dog én altoversky­ggende årsag til, at valget faldt på netop Bech.

– Vi valgte Uffe på grund af hans fart. Der var en klar enighed om, at vi skulle kigge efter ekstra fart. Og den har Uffe, påpeger han.

Hurtigløbe­r

Den 25-årige hurtigløbe­r er alsidig og kan figurere på kanten og som angriber. Han vil altså kunne udfylde hullet, som Teemu Puuki efterlod, efter den finske bomber byttede Brøndby ud med Norwich.

Det er da også en begejstret cheftraene­r, man ser, når snakken falder på den nytilkomne­s potentiale.

– Der var en grund til, at Hannover købte ham i sin tid. Når en tysk klub køber ham, er det, fordi han er markant over Superliga-niveau, afslutter Zorniger.

Der var en klar enighed om, at vi skulle kigge efter ekstra fart

Om Bech holder sig skadesfri og derfor altså vil indtage Superligae­n med storm, kan vi få nys om allerede søndag 2. september.

Her tager Brøndby imod FC Midtjyllan­d. tager

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Cheftraene­ren i Brøndby er begejstret for tilgangen af den hurtige angriber Uffe Bech.
FOTO: ALL OVER PRESS Cheftraene­ren i Brøndby er begejstret for tilgangen af den hurtige angriber Uffe Bech.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark