Ekstra Bladet

Stadig en flot saeson

- Hvis jeg ikke havde vundet i Australien, ville det vaere en anden snak, siger Caroline Wozniacki efter skuffelser i de øvrige grand slams

- Troels Christense­n tch@eb.dk

NEW YORK (Ekstra Bladet): I nederlaget­s stund trøstede Caroline Wozniacki sig med tanken om, at 2018 blev året, hvor hun nåede et helt saerligt mål, og derfor vil den altid stå som noget saerligt.

At hun skuffende tabte i tredje runde i French Open, anden runde i Wimbledon og nu igen i US Open, kan ikke skygge for lyset af trofaeet fra Melbourne.

– Jeg vil altid sige, at det har vaeret en flot saeson, fordi jeg vandt min første grand slam. Jeg har vundet så mange turneringe­r gennem min karriere, men jeg havde aldrig vundet en grand slam. Uanset hvad der sker i de sidste turneringe­r i år, har det stadig vaeret et stort år på grund af Australian Open, sagde hun efter nederlaget til Lesia Tsurenko.

Graessaeso­nen var lidt skuffende med Wimbledon, fordi jeg følte, at jeg virkelig spillede god tennis

Imponerend­e spil

– Hvis jeg ikke havde vundet i Australien, ville det vaere en anden snak. Men det gjorde jeg, og det er jeg meget stolt af. Det er noget, som ingen kan tage fra mig.

Titlen i Eastbourne blev hentet på imponerend­e spil, men ellers har der vaeret langt mellem snapsene efter januars triumf.

– Graes-saesonen var lidt skuffende med Wimbledon, fordi jeg følte, at jeg virkelig spillede god tennis. Men sådan skulle det ikke vaere, sagde Caroline Wozniacki, der fik en skadesplag­et amerikansk hardcourts­aeson.

Forsvarend­e mester

– Denne del af saesonen glaeder jeg mig altid meget til, og jeg plejer altid at spille godt her. Jeg ville afgjort gerne have spillet mere og nået laengere.

– Men det er, som det er. Nu må jeg bare sikre mig, at min krop bliver 100 procent, og så vil jeg tage til Asien og spille det bedste, jeg kan.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r spiller Wozniacki kun i kinesiske Wuhan og Beijing, før hun formentlig kvalificer­er sig til saesonfina­len i Singapore, hvor hun er forsvarend­e mester.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Tabte til en smart spiller– Jeg synes, jeg spillede udmaerket I første saet. Vi har mange lange dueller. Men hun spillede meget smart i dag, fik mange bolde tilbage og fandt vinklerne. Når hun så fik muligheden, gik hun ind og afgjorde bolden, sagde Caroline Wozniacki efter nederlaget til ukrainske Lesla Tsurenko.
FOTO: RITZAU SCANPIX Tabte til en smart spiller– Jeg synes, jeg spillede udmaerket I første saet. Vi har mange lange dueller. Men hun spillede meget smart i dag, fik mange bolde tilbage og fandt vinklerne. Når hun så fik muligheden, gik hun ind og afgjorde bolden, sagde Caroline Wozniacki efter nederlaget til ukrainske Lesla Tsurenko.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark