Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du taenkte over din økonomi i går, og det gør du nok igen i dag. Men hvor det i går var spekulatio­ner der praegede dig, så er det nok mere en afklaring der venter dig i dag. Man siger at det altid hjaelper at sove på tingene og det passer glimrende, du kan nemlig ånde lettet op.

LØVEN 23/7-23/8

Selvom det er lørdag har du fortsat fuld fokus på din fremtid og dine ambitioner. Men du stresser ikke over det, du nyder at gå og planlaegge for dig selv i ro og mag. Måske drøfter du planerne med en enkelt fortrolig, men lige nu har du brug for først og fremmest at taenke alene.

SKYTTEN 23/11-21/12

Selvom det er lørdag, har du nok ikke ligefrem afslapning for øje. Der er nok en masse ting der gør, at du ikke helt kan hvile. Ting som du mener forlaengst burde have vaeret afsluttet, eller noget i den dur. Derfor knokler du for at komme i mål. Vaer ikke alt for hård ved dig selv.

TYREN 21/4-21/5

Du dyrker dit sociale gen for tiden, og du nyder at vaere sammen med andre mennesker, der er i dén grad højt til loftet, og det er noget du virkelig nyder. Hvorend du kommer frem, falder du i snak med folk, og det er langtfra kedeligt at vaere dig lige nu. Du får en rigtig god dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I går havde du brug for en masse nye indtryk i livet, og du har det på samme måde i dag. Der skal farve, duft, smag, vellyd og synsindtry­k til, gerne i en skala hvor det udvider horisonten og livsappeti­tten. Det er store ord, men ikke desto mindre er det hvad du forlanger nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har fokus på din fantasi, og det kreative i dag. Du mangler ikke ideer, men du har måske svaert ved at vurdere hvilke der er overdrevne, og hvilke der er holdbare. Det kan måske handlingsl­amme dig en lille smule. Prøv dig frem, og tag det ikke tingene alt for seriøst.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil virkelig nyde at det er lørdag, du vil gøre tingene fuldkommen i dit tempo, og efter dine behov. Det er ikke altid man kan få den luksus, men i dag flasker det sig. Du vil mest holde af at vaere i dit eget selskab, og du vil nok ikke søge lige så meget kontakt som du plejer.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er måske en anelse traet i dag, det kan vaere at du har en masse at taenke på. Lad ikke tingene fylde for meget i dit hoved, prøv at dysse det ned, og sørg så for at slappe godt af. Det er helt ok at vaere traet til tider, og i dag skal du nok bare sørge for at hvile tilstraekk­keligt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Sørg for at vaere hjemme så meget du overhovede­t kan i dag, du skal nok acceptere at du ikke kan overskue så forfaerdel­igt meget andet. Det er der intet galt med, skru ned for ambitioner­ne i dag, og forsøg i stedet at vaere naervaeren­de med dine allernaerm­este.

KREBSEN 22/6-22/7

I går ville du virkelig gerne bruge tid på dine venner, men der var nok også et par pligter der skulle klares. I dag ser det ud til at du kan afsaette hele dagen til dine venner og dine hobbyer. Du vil have en god maengde fritid til din rådighed, så sørg for at dyrke vennerne i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har fortsat fokus på dine relationer, måske isaer på kaerlighed­en. Det er ikke fordi man ligefrem kan sige at du gør dig illusioner, men du har nok hang til det romantiske. Det er lidt ligesom når man fejrer jul, og alt skal vaere perfekt. Måske er du nødt til slaekke lidt på kravene.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger nok til at få stillet din nysgerrigh­ed, og det er på så mange punkter, at du ikke helt kan vaelge. Du har massere af ideer, men handlekraf­ten kan det måske blive vanskelige­re med, da du gerne vil vaelge noget der ikke skuffer dig. Skuffelser må alle tage med.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark