Ekstra Bladet

Flugtbilis­t anholdt og løsladt

-

Ulykkescha­ufføren, der var så kynisk at stjaele en hjaelpsom borgers Toyota Carina efter først at have smadret en VW Golf, blev anholdt i går eftermidda­g.

Flugtbilis­ten viste sig at vaere en 26-årig mand – altså samme alder som den forbipasse­rende, der blev draebt i kølvandet på det kaos, som solouhelde­t udløste.

Fortørnet vagtchef

Den oprindelig­e ulykkesbil var en, som den 26-årige havde lånt, men ellers bestod hans lørdag morgen primaert af lovovertra­edelser.

– Han bliver afhørt og sigtet for at have stjålet bilen, for at køre fra ulykkesste­det, for at køre uden kørekort og for muligvis at have vaeret påvirket af alkohol eller euforisere­nde stoffer, lød det fra Peter Grønbek, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi umiddelbar­t efter anholdelse­n.

Senere på eftermidda­gen talte Ekstra Bladet med afløseren på vagtchef-posten, Lars Jørgensen.

Han kunne oplyse, at den 26-årige var kendt af politiet i forvejen. Manden var blevet løsladt efter afhøring, og de foreløbige undersøgel­ser viste, at han havde vaeret påvirket.

– Som vagtchef kan jeg godt blive fortørnet over, at man tilsynelad­ende saetter sig påvirket bag rattet, og at det så udvikler sig til denne tragedie. Jeg ved godt, at det ord bliver brugt meget, men det er en tragedie, når en person bliver draebt for at ville hjaelpe.

Som vagtchef kan jeg godt blive fortørnet over, at man tilsynelad­ende saetter sig påvirket bag rattet

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark