Ekstra Bladet

Ville kun danse med en mand

Jimmy Jørgensen var blevet inspireret af at vaere på optagelse med Silas Holst

- ALLAN LYKKE FOTO: MOGENS FLINDT all@eb.dk

Gennem årene med ’Vild med Dans’ har TV2 flere gange forsøgt at få sangeren og skuespille­ren Jimmy Jørgensen med i programmet.

Hver gang er det blevet med svaret ’tak, men nej tak’.

Indtil årets deltagere skulle findes, og Jimmy Jørgensen igen blev ringet op af produktion­sselskabet Mastiff og spurgt, om man kunne regne med ham denne gang.

Jo, det kunne man da. Men den skaldede entertaine­r havde én betingelse for at vaere med.

Han ville danse med mand.

– Jeg skulle ud og lave en reklame med Silas Holst til en musical, der kommer op naeste år, og da taenkte jeg, at hvis jeg nogensinde skulle vaere med i ’Vild med Dans’, så skulle jeg danse med ham. For han vinder jo hver gang, han er med, siger Jimmy Jørgensen til Ekstra Bladet.

Der blev stille i røret

en – Det var bare noget, jeg havde taenkt for sjov, men da de så ringede og spurgte igen, så svarede jeg, at det ville jeg gerne, men så ville jeg danse med en mand.

– Der blev helt stille i den anden ende af røret. Mastiff spurgte, om der ikke var en anden måde, jeg kunne vaere med på, men det skulle vaere med en mand.

– Så ringede de et stykke tid efter og sagde, at det faktisk lød som en god ide.

– Jeg var også til et møde med produktion­sfolkene. De var lidt bekymret for, om det var fordi, jeg var til maend. Men det er det jo ikke. Jeg mente, det ville vaere sjovere, ryste lidt op i programmet på den måde.

– De spurgte så, hvem der så skulle danse dame sammen med mig, men det måtte vi jo finde ud af, hvem der var bedst til, svarede jeg.

Taendt på ideen

– Som sagt var det noget, jeg taenkte for sjov, men efterhånde­n begyndte jeg at naevne det for mine venner, og jeg kunne maerke, at de syntes, at det var en skidegod ide. At det måske kunne aendre nogle tanker omkring hele konceptet. Jeg blev faktisk mere og mere taendt på ideen, jo mere vi snakkede om det

– Men så kom den ikke laengere, fordi TV2 sagde nej. De turde ikke rokke ved den vedtagne formel for programmet.

– Men du ville gerne danse med Silas Holst?

– Nej, det var ikke så vigtigt. Bare en eller anden mand. Skulle det vaere helt perfekt, skulle det vaere to maend, som ikke var homoseksue­lle, der dansede sammen.

– Men det var seriøst fra din side? Havde de sagt ja, havde du stillet op?

– 100 procent. Jeg var kommet så langt i det, at der ikke var nogen vej tilbage. Jeg havde da taenkt mig at danse røven ud af bukserne, hvis det var kommet dertil. Jeg synes, det kunne vaere sjovt at blive bedømt ud fra de praemisser, selvom det også kunne taenkes, at vi var røget ud allerede efter første omgang.

– Måske kan det tiden at lukke op for sådan en konstellat­ion?

– Måske. Men TV2 mente alligevel ikke, at tiden var moden til det. Og så er der jo også to kvindelige vaerter i år. Det var det højeste, de kunne straekke sig til denne gang.

Stadig velkommen

På TV2 siger redaktør for programmet, Thomas Strøbech, at det blev et nej til Jimmy Jørgensens forslag, fordi de havde svaert ved at se begrundels­en for, at han kun ville danse med en mand. Årets ’Vild med Dans’saeson starter på fredag. De 12 par er:

Signe Lindkvist – Thomas Evers Poulsen.

Emil Thorup – Jenna Bagge.

Simon Stenspil – Asta Björk.

Lars Christians­en – Sofie Kruuse.

Laila Friis-Salling – Morten Kjeldgaard.

Rolf Sørensen – Karina Frimodt.

Lucy Love – Michael Olesen.

Adam Duvå Hall – Mie Martha Moltke.

Esben Dalgaard – Mille Funk.

Rosa Kildahl – Esbern Syhler-Hansen.

Emmelie de Forest – Frederik Nonnemann.

Molly Egelind – Mads Vad.

– Vi havde svaert ved at tro, at han mente det seriøst. Derfor blev det et nej fra vores side. Men Jimmy er altid velkommen til at deltage hvis han vil danse med en kvindelig partner, siger redaktøren.

 ?? FOTO: STINE BIDSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? En svingom med betingelse­r– Jeg havde da taenkt mig at danse røven ud af bukserne, hvis det var kommet dertil, siger Jimmy Jørgensen.
FOTO: STINE BIDSTRUP/RITZAU SCANPIX En svingom med betingelse­r– Jeg havde da taenkt mig at danse røven ud af bukserne, hvis det var kommet dertil, siger Jimmy Jørgensen.
 ??  ?? Her er årets ’Vild med Dans’-hold.
Her er årets ’Vild med Dans’-hold.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark