Ekstra Bladet

Ven med Ole Henriksen

-

Beder man Søren om at naevne en enkelt af sine mange hundrede gaester, der har gjort uforglemme­ligt indtryk, er der ingen slinger i valsen.

– Jeg vil fremhaeve Ole Henriksen på grund af hans mantra om at give fanden i janteloven.

– Alle er noget saerligt, og alle kan noget. Og når Ole siger det, lyder det ikke som en kliché, siger Søren Dahl og fortsaette­r:

– Jeg er så privileger­et, at jeg er blevet venner med ham, og det har vaeret en øjenåbner, fordi jeg selv kommer fra janteloven­s land, hvor man ikke skal tro, at man er noget.

– At han har mødt så mange udfordring­er i sit liv og alligevel stadig er så positiv og åben – det giver virkelig stof til eftertanke.

Jeg er så privileger­et, at jeg er blevet venner med ham

Søren Dahl og hudspecial­isten fra Hollywood mødte hinanden for otte år siden i forbindels­e med Oles besøg på Café Hack, og siden har de holdt kontakten ved lige

– Vi mødes og skriver sammen. Det har udviklet sig til at vaere et venskabeli­gt, privat forhold. Han er et menneske, jeg ser meget op til.

– Vi oplever allesammen skuffelser og alvorlige ting i livet. Men når man møder sådan en som ham, så giver ordet tilgivelse pludselig mening. Han har haft en barndom, hvor han er blevet mobbet. Og han er blevet truet på livet. Alligevel glaeder han sig over at stå op hver eneste dag. Det er en stor inspiratio­n, siger Søren Dahl.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark