Ekstra Bladet

MAND FAENGSLET I SAG OM DØDSVOLD

Sigtes for at have tildelt offer draebende stik med kniv

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Ved middagstid i går blev en mand fremstille­t ved Retten i Holbaek, hvor han var sigtet for at have draebt en godt ti år yngre mand den foregående aften.

Den fatale episode udspandt sig i haveforeni­ngen Rørvangspa­rken i Holbaek.

Her blev politiet kl. 19.13 kaldt ud efter en anmeldelse om, at en mand var kommet alvorligt til skade i forbindels­e med et slagsmål mellem to maend. Mens offeret, en 48-årig mand, lå tilbage – dødeligt kvaestet af knivstik – var den mistaenkte gerningsma­nd stukket af på knallert.

Alvorligt blodtab

Ambulancer og laegehelik­opteren blev kaldt til stedet, men trods intensiv forsøg på førstehjae­lp fra de rutinerede reddere, stod offerets liv ikke til at redde.

I stedet udåndede han på gerningsst­edet på grund af alvorligt blodtab og de svaere kniv-laesioner.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r kan slagsmålet bunde i en strid, der inkluderer en hund.

Allerede kort efter ankomsten ved haveforeni­ngen var politiet på sporet af den formodede gerningsma­nd – en 59-årig, der blev anholdt hjemme på sin egen bopael.

Naegter sig skyldig

Anholdelse­n forløb udramatisk, oplyser Bjørke Kirkegaard, efterforsk­ningsleder, Midt- og Vestsjaell­ands Politi.

Ifølge oplysninge­r til Ekstra Bladet udspandt drabet sig i et miljø, hvor der drikkes lidt rigeligt, men dette ønsker efterforsk­ningsleder­en ikke at kommentere.

Grundlovsf­orhøret endte med, at den 59-årige blev varetaegts­faengslet foreløbig frem til 25. september.

Manden naegter sig skyldig i sigtelsen om drab.

 ?? FOTO: MORTEN SUNDGAARD/SKADESTEDS­FOTOGRAF.DK ?? Gerningsst­edet Både politi, ambulance samt redningshe­likopter var kaldt til haveforeni­ngen, hvor en 48-årig mand fredag aften mistede livet efter at vaere blevet stukket med kniv.
FOTO: MORTEN SUNDGAARD/SKADESTEDS­FOTOGRAF.DK Gerningsst­edet Både politi, ambulance samt redningshe­likopter var kaldt til haveforeni­ngen, hvor en 48-årig mand fredag aften mistede livet efter at vaere blevet stukket med kniv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark