Ekstra Bladet

TAK FOR GOD ORDEN

Redaktion: Anne-Mette Gregers Simmel

-

Finansmini­ster Kristian Jensen (V) er blevet en stor fan af kongehuset, efter han selv fik plantet en orden på brystet som kommandør af Dannebrog på kjolesaett­et, som han kan lufte, når han befinder sig på de bonede gulve. der er vaerd at tale om, for det faellesska­b, Kongehuset giver til den danske befolkning, er alle pengene vaerd.

Jeg er nok både blind og døv, for jeg anede ikke, at jeg havde noget til faelles med familien på Amalienbor­g, som efterhånde­n ikke kan have ret mange dråber blåt blod i årene, da alle i nyere tid er blevet gift med almindelig­e mennesker for ikke at blive degenerere­t gennem familieska­b.

Jeg indrømmer, at jeg ikke aner, om det har nogen effekt, om vi har et eventyrslo­t eller ej i forhold til, hvor mange millioner der kommer ind i statskasse­n på grund af den status det giver for et meget lille land i forretning­sverdenen.

Jeg ved, jeg er i mindretal, men har vi råd til sådan en overdådig luksus?

Selvom kongehuset kan føres tilbage til Gorm den Damle, så er stavnsbånd­et er ophaevet, mens jeg er tvangsbund­et til at betale for Kristians Jensens milde gaver som tak for en orden, han ellers tidligere sagde nej til. Men flot ser det ud, synes han selv.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Jeg er tvangsbund­et til at betale for Kristians Jensens milde gaver som tak for en orden, han ellers tidligere sagde nej til

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark