Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg er virkelig harm over, at dronningen kan beholde de millioner, Henrik modtog hvert år. Vi andre, hvis aegtefaell­er dør, får kun grundbeløb­et af pension i tre måneder. Det er 18.000 kroner i alt. Men nu få dronningen godt otte millioner – hvert eneste år.

I. Svensson Hvidovre

at vi esvaerre for nylig så en skraekkeli­g ulykke i Italien. En bro styrtede sammen. Beton er kun beton. Desvaerre er der mange tåber på fodboldsta­dions, der tror, at de skal stå og hoppe på betonen. Senest så vi i torsdags alle dem fra FCK, der gerne vil risikere at blive smadret eller det der er vaerre, når stadion bryder sammen. Alle bag målet belastede betonen unødigt. Hvem ved, om der er en lille bitte revne et sted? Er der det, ja så er der frit fald. Stå op, men ikke mere.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at det er rart, at der nu kommer flere penge til psykiatrie­n. Det er vi patienter glade for, og det er også tiltraengt. I samme ombaering burde man se på, hvem der arbejder i psykiatrie­n. Vi vil gerne have lidt mere empati, indlevelse og engagement.

Det er evner, man ikke kan laese sig til, og som ikke bliver afspejlet i høje karakterer på gymnasiet. Jeg har vaeret patient i 40 år, og der er kaempe forskel på den måde, de såkaldt profession­elle har mødt mig på.

Rose Bie Samsing Tvaervej 2

Tinglev

at kalde Folketinge­t for en børnehave er en fornaermel­se mod landets børnehaver.

T. V. Larsen Ballerup

at Hamilton, Sveriges svar på James Bond, havde andre til at tjene pengene for sig. Som regel på skumle metoder set i bagklogska­bens ulideligt klare skaer, kaere Jan. En af metoderne var et køb af et stort konkursram­t selskab for at tjene penge på skattevaes­enet. Tilfaeldet Trump har levet af sit krak ...

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark