Ekstra Bladet

Jeg laegger mig ikke ned!

-

blevet tid til den SÅ ER DET ENDELIG klumme, jeg ved, at mange af mine ’fans’ har siddet derude og ventet på. Nemlig den, hvor jeg må laegge kortene på bordet og blankt erkende, at jeg ramte nul og niks med mine forudsigel­ser for de første syv runder af Superligae­n.

Selv om jeg ramte nul ud af tre rigtige, så tillader jeg mig at holde fast i en kliché fra fodboldver­denen. For det har sgu vaeret stolpe ud for mig!

Lad mig starte med at tage fat i den påstand, som jeg har fået mest røg for. Den om, at Vejle ikke ville vinde én eneste kamp de første syv runder.

FAST, at jeg IKKE JEG VIL GERNE SLÅ påstod, Vejle ville stå uden point ved landskamps­pausen, men at de ikke ville vinde en fodboldkam­p i syv forsøg. Det gjorde vejlensern­e så i første runde, da oprykkerne blev sat i gang på et forkert dømt straffespa­rk mod Hobro. Men siden vandt Vejle altså ikke de naeste seks opgør, dertil skal laegges det uafgjorte resultat i Horsens fredag …

Jeg påstod også, at der ville blive fyret mindst én Superliga-traener – muligvis tre. Indrømmet: Det var ikke taet på tre fyringer, men jeg er overbevist om, at Allan Kuhn blev reddet af den heldige 3-2 sejr over OB, og at man ikke tabte større end 2-0 til AGF på hjemmebane.

Allan Kuhn er stadig ny på posten i Hobro, men han famler sateme godt nok i blinde efter et spilkoncep­t i Himmerland.

påstand, så HVAD ANGÅR MIN SIDSTE må jeg indrømme, at ’Duncan’ har snydt mig! Jeg troede, han ville vende hjem til Superligae­n, men i stedet tager han et eventyr i den bedste cypriotisk­e raekke hos Enosis Paralimni.

Held og lykke med det, selv om Duncan kunne have pyntet på flere Superliga-mandskaber, og jeg ved, at minimum to klubber herhjemme har bejlet voldsomt til ham.

Et facit med nul ud af tre rigtige – det ser ikke paent ud, men jeg laegger mig sgu ikke ned! Sådan er vilkårene i mit job, og jeg synes jo bare, det er fedt, når Vejle og min gode, gamle ven Thomas Gravesen tager noget pis på mig, fordi jeg ramte ved siden af.

Det har sgu vaeret stolpe ud for mig!

på igen at udfordre DERFOR ER JEG FRISK skaebnen og endnu engang placere min røv i klaskehøjd­e med tre nye påstande om de kommende syv runder i Superligae­n: PLAENEKLIP­PERENS PÅSTANDE:

1: ESBJERG TABER MAKS. ÉN AF DE KOMMENDE SYV KAMPE.

Op til saesonen var jeg efter Esbjerg, fordi det lignede en rodebutik på Vestkysten, men man må have stor respekt for det arbejde, John Lammers har lavet på kort tid. Defensiven er stabiliser­et, og Esbjerg har vundet de seneste tre kampe med 1-0.

I mine øjne har vestjydern­e fortjent flere point, end det er blevet til, og jeg er vild med Lasha Parunashvi­li på midten! Jeg ved godt, Esbjerg møder FCK i dag, og at jeg allerede her kan komme på dybt vand med forudsigel­sen, men jeg er ingen fedtspille­r, og Esbjerg er blevet svaere at slå.

2: NICKLAS HELENIUS LAVER MINDST FEM MÅL DE KOMMENDE SYV RUNDER.

Nicklas Helenius har fundet vej tilbage til OB’s startforma­tion, og fynboerne er begyndt at finde melodien under Jakob Michelsen. For de fleste angribere kommer mål i stimer, og Helenius har scoret to gange i de seneste tre kampe. Han sparker både frispark og straffe for OB. Dertil skal laegges, at fynboerne har skrevet kontrakt med Bashkim Kadrii, der lavede ni assists i sine sidste 11 kampe for Randers.

3: BRØNDBY FÅR MAKS. ET ’CLEAN SHEET’ DE NAESTE SYV KAMPE.

Det sejler i Brøndbys defensiv, og selv om man ’kun’ har lukket syv mål ind i Superligae­n, så er der tydelige faresignal­er i forsvaret. Efter den gode start i målet har tyske Marvin Schwäbe set usikker ud de seneste kampe.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Skidt fra landStig Tøfting er klar med tre nye påstande om Superligae­n, selv om ’plaeneklip­peren’ lagde skidt fra land, blandt andet med, at Vejle ikke ville vinde i de første syv kampe. Det gjorde de i den første. Og tog også point fra Brøndby.
FOTO: JENS DRESLING Skidt fra landStig Tøfting er klar med tre nye påstande om Superligae­n, selv om ’plaeneklip­peren’ lagde skidt fra land, blandt andet med, at Vejle ikke ville vinde i de første syv kampe. Det gjorde de i den første. Og tog også point fra Brøndby.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark