Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vågner nok op fyldt med energi, og du har måske noget du naesten ikke kan vente med at saette i søen. Allerede hen ad formiddage­n kan du drøfte dine mange ideer med andre, og snakken vil gå livligt og du vil blive mødt med positive tilkendegi­velser og bekraeftel­se.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fuld fokus på alt dét du gerne vil opnå i livet, så saetter du tempoet lidt ned i dag. Ikke at du får en stille dag, det gør du nemlig langtfra, du får tvaertimod en meget social dag, men du vil nok ikke gøre andet end dét der behager dig lige nu. Det er tid til at nyde.

SKYTTEN 23/11-21/12

Denne søndag kan du endelig hvile, efter at du har følt at du har vaeret nødt til at knokle lidt på det seneste. Du traenger til at bruge tid på dine relationer, og er du i forhold vil du i saerlig grad give kaerlighed­en din opmaerksom. Er du single, så er dagen oplagt til en spontan date.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage i det sociale hjørne, så traenger du nok til at tage dig lidt mere af dig selv i dag. Skal du endelig vaere social, vil du i hvert fald foretraekk­e at det foregår på tomandshån­d. Her kan du tale om hvad som helst du har på hjerte, men vaelg vedkommend­e med omhu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par meget begivenhed­srige dage med en masse indtryk, hvor du ikke rigtig har haft fokus på at opnå noget bestemt, så indstiller du kompasnåle­n i dag. Nu er det ikke nok bare at vaere på rejse i livet, nu er det også vigtigt at kende målene. Dem taenker du over i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage i dit mere kreative hjørne, så traenger du til at tage fat i noget håndgribel­igt i dag. Du vil gerne ordne en masse praktisk, og du vil isaer nyde at samarbejde med andre om en opgave. Eller måske tilmed flere opgaver, du har lysten og viljen til det i dag. Tag bare fat.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage hvor du stille og roligt har taget dig af dig selv, så vågner du nok mere veludhvile­t end saedvanlig­t. Du vil i den grad traenge til at der skal ske noget, og allerede fra formiddags­timerne af, er der fuld gang i dagen, og du snakker godt med alle omkring dig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter et par dage med eftertaenk­somhed i dit stille sind, så traenger du til et gearskifte i dag. Der skal nye oplevelser og indtryk til, således at du ikke står i stampe. Der er en tid til alting, og efter at du har stoppet velfortjen­t op, så traenger du i dén grad til bevaegelse nu.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har foretrukke­t at vaere hjemme på det seneste, men i dag vil du traenge til at der skal ske noget nyt. Du savner at blive stimuleret, og isaer vil du nyde hvis du kan bruge din kreative sans. Du er også i kontakt med dit indre legebarn, så sørg for at få dig en begivenhed­srig dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har haft fokus på dine venner og dine hobbyer de sidste par dage. Du har nok ikke haft mange rolige øjeblikke for dig selv, og derfor traenger du til at saette det hele lidt på standby i dag, og måske de kommende par dage. Her vil du nyde at spille bold med dine egne tanker.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har haft fokus på dine relationer til andre mennesker de seneste par dage, i dage skifter du fokus til noget mere indadvendt. Du har brug for at taenke over hvad du gerne vil bruge tid på, og det går du så og taenker over helt for dig selv. Det skal du bare nyde fuldt ud.

FISKENE 20/2-20/3

Denne søndag vil du nyde at vaere hjemme, og du vil nyde at dyrke dine allernaerm­este. Det kan vaere at det er din familie du skal vaere sammen med, og bor du alene kan du med fordel invitere gaester forbi. Du traenger til at snakke med alle dem du holder af.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark