Ekstra Bladet

Hvor store skal de så vaere?

Den 31-årige kvinde fra Esbjerg tabte sig 20,8 kg. på tre måneder – nu skal hun have et saet nye attributte­r installere­t

- CLAUS JESSEN FOTO: CHRISTER HOLTE jes@eb.dk

Efter tre måneders hårdt slanke-arbejde på løbebånd og i romaskine har 31-årige Sarah Gammelgaar­d Jensen fra Esbjerg vundet to kunstige bryster til en vaerdi af 30.000 kroner.

Nu er spørgsmåle­t kun, hvor store de kommende attributte­r skal vaere.

– Den her er nok for stor. En BH til den er også meget dyr, griner Sarah, mens hun vejer en velvoksen vandmelon i haenderne.

Jeg har selv taenkt over, om det er for min egen skyld eller en kommende partner

Det vakte en voldsom debat, da ejeren af Old School Gym i Esbjerg, Mikkel Madsen, tidligere på året udlovede to kunstige babser til den kvinde i fitness-centeret, som tabte sig mest på tre måneder.

Den 31-årige alene-mor tog indaedt kampen op mod kalorierne og fedtet på sidebenene. Det lykkedes hende at braende 20,8 kg. af, så kampvaegte­n nu ligger på 62,1 kg. Dermed vandt Sarah stort over de 14 øvrige deltagere i konkurrenc­en.

– Det har da vaeret hårdt arbejde med en times cardiotrae­ning om morgenen og om aftenen. Hertil kommer den stramme kostplan med seks måltider om dagen uden ret mange kulhydrate­r.

Jeg skal lige have tabt mig lidt mere, før de kommer i

– Kulhydrate­rne er blevet skiftet ud med masser af fiberrige grøntsager. Alkohol, pasta, brød og slik har der ikke vaeret noget af de sidste tre måneder, beretter den stålsatte kvinde.

Nu har Sarah vundet brysterne, og det er hun stolt af.

– Jeg skal lige have tabt mig lidt mere, før de kommer i. For mig har det vigtigste egentligt ikke vaeret at få nye bryster, men at tabe mig. Jeg ville aldrig bruge 30.000 surt opsparede kroner på kunstige bryster. Så meget betyder de trods alt ikke for mig.

– Jeg ved da godt, at konkurrenc­en har vaeret meget omdiskuter­et. Og jeg har selv taenkt over, om det er for min egen skyld eller en kommende partner, at jeg får kunstige bryster. Jeg er nået frem til, at det først og fremmest er for min egen skyld. Jeg vil slet ikke have en mand, som kun tager mig for brysternes skyld, fastslår Sarah Gammelgaar­d Jensen.

Hun fortaeller, at hun aldrig har haft saerligt store bryster. En del af det, der var engang, forsvandt, da hun ammede sin søn.

– Jeg har en veninde, som er meget udrustet på den front. Der er kjoler, som hun ikke vil tage på, for så bliver det vulgaert. Jeg har ikke ret meget, og det er ikke saerlig fedt, når skjorten poser foran. Jeg vil gerne have bryster, som man kan se, men som man ikke står og glor på. Der skal vaere mere øjenkontak­t end brystkonta­kt, fastslår vinderen Sarah.

Hendes seksårige søn Damien aner ikke, hvilket omfattende slankeprog­ram hans mor har haft gang.

– Han skal have et helt naturligt forhold til mad og vaegt. Derfor har han vaeret holdt helt udenfor.

Sarah raekker ud efter grapefrugt­en og honning-melonen.

– Måske vi lander imellem, griner hun. midt

 ??  ?? Se mine flotte ...Der skal vaere mere øjenkontak­t end bryst-kontakt, mener den 31-årige alenemor fra Esbjerg.
Se mine flotte ...Der skal vaere mere øjenkontak­t end bryst-kontakt, mener den 31-årige alenemor fra Esbjerg.
 ??  ?? Det hårde arbejde i blandt andet romaskinen har lønnet sig. 20,8 kilo er der røget af vaegten på tre måneder.
Det hårde arbejde i blandt andet romaskinen har lønnet sig. 20,8 kilo er der røget af vaegten på tre måneder.
 ??  ?? Vandmelone­n er udelukket. Men hvor lander vi så? Det bliver nok midt i mellem grapefrugt og honning-melon, understreg­er Sarah.
Vandmelone­n er udelukket. Men hvor lander vi så? Det bliver nok midt i mellem grapefrugt og honning-melon, understreg­er Sarah.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark