Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at soldaterne­s flagdag i september er en hyldest til de tapre soldater. Og en mindedag for dem, der faldt i forskellig­e krige. Men hvad med dem, som får livsvarige traumer pga. noget, der skete i en krig? Traumer, som psykiatrie­n intet kan gøre ved, eftersom disse traumer ikke kan kureres med medicin.

Jens Peter Lauge Giversen Daddellund­en 1, 1 tv Esbjerg Ø

at FC Midtjyllan­d er stolte over en stor indtaegt på transfer-markedet. FC København tjener mere ved at kunne spille fodbold og kvalificer­e sig til Europaleag­ue. Stor respekt for det sidste.

Per Allan Lunding Mølleparke­n 35 K Jels

at de, der brokker sig over, at Dronningen overtager gemalens ’lommepenge’, skal huske, at i starten fik regenten hele apanagen, men delte den op, så Henrik fik ’egne’ penge i stedet for lommepenge fra fruen. At disse nu føres retur til regenten er kun naturligt, det var jo derfra, de kom.

Kim E. Jensen Mellemenge­n 17 Kokkedal

at cheføkonom Mads Lundby Hansen nok bare traenger til lidt varme fra et kvindeligt bekendtska­b.

Sven Klink

Bejt Vaenge 29 Hjørring

at det kunne vaere interessan­t at vide, hvad vores Kulturmini­ster – den tidligere rødstrømpe Mette Bock – mener om, at svenskerne afholder en festival kun for kvinder. Er det ikke kønsdiskri­mination? Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at vi skal sende en tak til venligboer­ne som af egen lomme har sparet sammen til, at flygtninge­børn kan komme i kontakt med deres foraeldre. I gør et fantastisk arbejde, som jeg, som dansker, er stolt af.

Knud Anker Iversen Medlem af Trykkefrih­edsselskab­et

at logikken er sprogets eklatante guide. Freddy Mølgaard Kalvens Kvarter 40 Ballerup

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark