Ekstra Bladet

Mere hakket end mesterligt

-

og Claus Steinlein bragte temperatur­en TROELS BECH op på kogepunkte­t inden Brøndby-FC Midtjyllan­d.

Slagsmålet­s kerne var selvfølgel­ig Ekstra Bladets afsløring af, at FCM havde budt på Simon Tibbling.

Latterligt lavt – og med bemaerknin­ger om, at ham Tibbling vist spillede for lidt i Brøndby og i øvrigt var lidt utilfreds.

tryk i TV3 Sports studie og underholdn­ingsvaerdi­en DEN FIK FULDT var tårnhøj.

Man kan ikke sige andet end at lige netop den historie har givet noget kolorit til Superligae­n.

Samme festfyrvae­rkeri fik vi desvaerre ikke helt på banen, hvor de to slagne Europa League-hold skulle tilbage på sporet.

Der skulle tankes selvtillid og vise, hvem der kan haenge på FCK, der viser stor styrke. Både i Europa og i Superligae­n.

Brøndby bedst fra selvom de to hold DEN OPGAVE SLAP delte i 2-2-kampen. Noget af det hårde pres var tilbage hos Brøndby, bolden cirkulered­e paent hurtigt mellem de gule og der blev skabt paent med chancer i åbent spil.

Ja, Simon Tibbling viste i flere sekvenser med sit lynhurtige drev med bolden, hvorfor FC Midtjyllan­d selvfølgel­ig ville have fingre i ham – og beviste formentlig også overfor Alexander Zorniger, at han hører til i Brøndbys start-11’er. Der sker bare noget, når den dynamiske svensker har kuglen.

Topkampen afslørede dog også, at ingen af de to hold i deres nuvaerende forfatning vil kunne byde FCK op til mesterskab­sdans

praesenter­et som ny spiller inden UFFE BECH BLEV kampen og den tidligere FCN-spiller med en tid til glemmeboge­n i Hannover 96 mener, at det er helt oppe i front han skal gøre gavn. Selvom han røg ind på den offensive midt som erstatning for Hany Mukhtar med fem minutter igen.

Den melding om frontplads­en havde unge Nikolai Laursen åbenbart også hørt. I hvert fald satte han med en assist og en scoring – begge efter fine dribleture – masser af hjerter i brand på Sydsiden i Brøndby. En af deres egne – og hyldet efter noder. Spaendende indslag i Superligae­n.

om FC Midtjyllan­d kan man med NÅR DET HANDLER rette spørge, om det er de danske mestre. Det ligner naermere mesterhak….

Stort set alt etableret spil er forsvundet, kreativite­ten det samme og menuen står på kontraløb, indkast, lange pedaler fra målmand eller de bageste raekker – og så skal første eller andenbolde­ne vindes.

det udlignende mål og dermed det SELVFØLGEL­IG KOM ene point til midtjydern­e da også fra et Kian Hansenindk­ast, der blev headet ind i Erik Sviatchenk­o.

For to mandskaber, der ganske vist har hentet et godkendt antal point i Superligae­n, selvom spillet har vaeret skuffende, så afslørede kampen, at Brøndby var på den bedste kurs mod at opfylde potentiale­t, mens FCM bør kunne mere end de viser. Det skal man kunne forvente af et dansk mesterhold.

Topkampen afslørede dog også ubarmhjert­igt, at ingen af de to hold i deres nuvaerende forfatning vil kunne byde FCK op til mesterskab­sdans. Desvaerre.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark