Ekstra Bladet

Vi er langt fra medalje-form

-

De talentfuld­e ungknøse fra Farum tog bronzen sidste år, men efter en åreladning på 11 spillere er det ikke et medaljepod­ie, Kasper Hjulmand aner i horisonten.

– Nej, det, synes jeg, ville vaere fuldstaend­ig urealistis­k – i hvert fald at forvente det. Hvis man er lidt objektiv og kigger på vores trup, så er der ingen tvivl om potentiale­t – men det ville vaere en hård forventnin­g at skulle i medaljestr­iden.

– Hvad er din forventnin­g? – Den er, at vi kommer til at spille noget god fodbold, og at vi hen over efteråret for sat et spil sammen, som vi kan genkende – hvor vi er aggressive, målsøgende og dominerend­e i mange kampe, så vi til jul kan forfølge målet om at komme i top seks.

Kan gøres bedre

Kasper Hjulmand kan sagtens få øje på mulige forbedring­er:

– Det var en tung og langsom kamp, der havde sine momenter og også kastede sine chancer af sig, men alt i alt er det ikke sådan, at jeg føler, det var et FC Nordsjaell­and-hold på sit bedste. Det var noget skramleri. Men det er noget bedre at stå med et point end oplevelsen i Aalborg, hvor vi dominerede hele kampen, havde 17-4 i afslutning­er – og tabte til allersidst.

Jakob Michelsen det refraen:

– Hvis man ser bort fra FCK-kampen, har vi i alle kampe i år skabt flere store chancer end modstander­ne, og hvis man fortsaette­r med at gøre det, så vinder man også flere fodboldkam­pe, end man taber. Overall synes jeg, vi havde fortjent mere i dag – men point tre kampe i streg er heller ikke så dårligt kender i betragtnin­g af den situation, vi er i.

Solide i defensiven

– Når man spiller uafgjort, kan man nogle gange vaere glad – og det var jeg mod FC Midtjyllan­d. Og så kan man vaere skuffet, og det er jeg i dag, for der var mere i den fodboldkam­p. Vi gør mange ting rigtigt og begynder at se solide ud defensivt, og vi kreerer også de chancer, der skal til. Så langt hen ad vejen lykkedes operatione­n, men patienten… fik i hvert fald en skade.

 ?? FOTO: CARSTEN BUNDGAARD/RITZAU SCANPIX ?? OB’s Anders K. Jacobsen i clinch med FCN’s målmand Nicolai Larsen, men mål blev det ikke til.
FOTO: CARSTEN BUNDGAARD/RITZAU SCANPIX OB’s Anders K. Jacobsen i clinch med FCN’s målmand Nicolai Larsen, men mål blev det ikke til.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark