Ekstra Bladet

LIGE TIL EN OSCAR

AGF’s nye målmand gik ind og reddede et straffespa­rk og en friløber

-

Og Oscar’en går til … Oscar Whalley.

AGF har fået en ny Aleksandat Jovanovic.

Den storspille­nde serber sad søndag aften på tribunen på Camp Nou og så sine nye Huesca-venner blive smadret 8-2.

En eksplosion

I Aarhus valgte Jovanovica­fløseren at traede ind i sin nye rolle som førstekeep­er ved at levere en Jova-specia- litet, da han reddede Sebastian Czajkowski­s straffespa­rk efter 22 minutter.

Tredje straffespa­rk som De Hvide afviser denne saeson.

– Det føltes som en eksplosion at lave den redning, smilede Oscar Whalley efter kampen. Målmandstr­aener Nikolai Pold havde inden kampen studeret Vendsyssel FF straffespa­rk med Oscar Whalley. Derfor havde de Czajkowski­s forsøg fra Brøndby-kampen inde på radaren, og redningen blev pointgiven­de for De Hvide, der takket vaere sin spanske keeper undgik at komme bagud med draebende 2-0.

– Det må føles bedre end at score mål, sagde Oscar Whalley, der for alvor stemplede ind i kampen omkring straffespa­rket. Minuttet inden redningen fik han nemlig staerkt reddet en friløber fra selvsamme Sebastian Czajkowski.

Giver selvtillid

Sådan nogle situatione­r giver selvtillid.

– Det er en drøm at få lov til sådan en debut, sagde han.

– For en angriber går drømmen mod at score i en debut. For en målmand er en god debut at holde nullet. Det lykkedes ikke, men så kan jeg godt leve med en god redning en-mod-en og et reddet straffespa­rk, smilede Oscar Whalley. Nu holdt Superligae­ns staerkeste defensiv modstander­en på en scoring, og det burde have udløst en ukomplicer­et sejr.

De Hvide svaermede om Vendyssel-målet i kampens sidste time, og der blev skabt chancer og afslutning­er på stribe.

Men gaesterne forsvarede sig heroisk og havde også marginaler­ne, da Nicolai Flø mirakuløst fik reddet Niklas Backmans afslutning taet under mål i slutfasen.

Dermed måtte AGF’erne nøjes med den ene scoring som Tobias Sana bankede ind direkte på frispark lige før pausen.

Og AGF forbliver dermed Superligae­ns eneste ubesejrede mandskab.

Det er en drøm at få lov til sådan en debut

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Eksplosion– Det føltes som en eksplosion at lave den redning, smilede Oscar Whalley der her redder Vendsyssel­s Sebastian Czajkowski­s skud.
FOTO: ERNST VAN NORDE Eksplosion– Det føltes som en eksplosion at lave den redning, smilede Oscar Whalley der her redder Vendsyssel­s Sebastian Czajkowski­s skud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark