Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du vil vaere lige så energisk i dag mandag, som du var i går søndag. Du vil traenge til at påbegynde en masse nye projekter, og du vil gerne dele ud af din viden på en uegennytti­g måde. Du vil også meget gerne laere nyt af andre, og derfor kan du virkelig få dig en god dag.

LØVEN 23/7-23/8

Du traenger til at få dig en behagelig dag, hvor du gør alt dét du synes er sjovt. Det må gerne vaere sammen med gode venner, og du vil isaer nyde hvis I kan dyrke en faelles interesse eller hobby. Du bruger energien på alt dét man kun kan nyde sammen, alle ”dele-oplevelser­ne”.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er endnu en dag optaget af dine relationer, og amorinerne flagrer måske mellem dig og din partner, hvis du er i forhold. Er du ikke i forhold, er du måske gået hen og blevet småforelsk­et? I hvert fald er dagen fyldt med positive stemninger, og dem kan du udnytte.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger nok fortsat til at vaere mest for dig selv. Saet bare ord på dine ønsker, de vil i stort omfang blive imødekomme­t af andre i dag. Du taenker nok også en smule over din økonomi i dag, og er der huller i denne, er det i dag du kan bede andre om hjaelp til at klare skaerene.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er virkelig på jagt efter at opfylde dine mål i livet lige nu, og det er kun godt. Men der er ingen der siger at man skal kaempe alene, i dag kan du bede om hjaelp til alt dét, du føler, du ikke kan klare selv. Du vil blive mødt med megen opbakning og støtte, tag endelig imod.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har fortsat lyst til at knokle, men du skal heldigvis ikke klare aerterne alene. Du har en masse gode kolleger som også er villige til at løfte deres del af opgaven lige nu. Derfor bliver det en mandag med højt humør, glem alt om sure miner og hvad ”mandagen” ellers er ”kendt” for.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du er i fuld vigør lige nu, og du kommer virkelig udover stepperne. Du brager igennem med dine budskaber, og folk vil blive glade af at vaere sammen med dig i dag. Din veloplagth­ed og din charme fornaegter sig ikke, og du har kort og godt goodwill fra folk omkring dig nu.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag vil du virkelig nyde en tur ud i det blå, og bare se hvad dagen kan bringe i selskab med folk du saetter pris på. Så enten må du foreslå en firmaudflu­gt, eller også må du tage tidligt fri i dag. Du vil måske ligefrem foretraekk­e en lille mandagsfes­t? Et glas vin og højt humør.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du har fokus på dine kreative talenter, og disse bliver altid bedre i samspil med andre menneskers kreative talenter. Sådan en type samspil er lige praecis hvad der er på tapetet denne mandag, hvor du kan tage dine ideer og din kreativite­t til nye højder sammen med andre.

KREBSEN 22/6-22/7

Du trives godt i dit eget selskab for tiden, du har mange ting du gerne vil taenke over alene. Du taenker isaer over dine relationer i dag, og er der noget du gerne vil aendre i forbindels­e med disse, er dagen også oplagt til at få taget en snak med dem du taenker på. Giv dig tid.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har mest brug for at gøre noget godt for dig selv i dag, og det skal du endelig gøre. Gør et eller andet som tanker dig op med energi og livsglaede, således at hverdagen ikke bliver for triviel. Det tanker dig også op med ressourcer til at klare resten af ugen. Nyd det endelig.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan med fordel bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag i dag. Det er nemlig akkurat dét du traenger til. Kan dette ikke lade sig gøre, ville det nok vaere en god idé at holde så tidligt fri som muligt. Du vil nyde at vaere hjemme, og du vil traenge mere til det, end du måske aner.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark