Ekstra Bladet

SUPERLIGAE­NS PLET SKUD - OG FORBIERE

EFTER OTTE RUNDER: Andreas Bjelland og Dame N’Doye er blandt de bedste indkøb i saesonen - de ligner nye profiler, der kan sparke FCK helt til tops

- MADS GLENN WEHLAST THOMAS N. ANDERSEN mgw@eb.dk tna@eb.dk

Transfervi­nduet er smaekket i. Det er slut med køb og salg af spillere. I hvert fald frem til januar.

Der har vaeret store udskiftnin­ger i mange af trupperne, som der i øvrigt også er tradition for i sommerens transfervi­ndue.

Men hvem har i grunden Superligae­ns pletskud, og hvem har indtil nu vaeret forbiere på indkøbsfro­nten.

Det her er et øjebliksbi­llede efter de første otte spillerund­er, hvor der dog tegner sig et klart billede af, at FC København med tilgangen af Andreas Bjelland og Dame N’Doye er vaesentlig­t styrket i forhold til sidste saeson.

Ståle Solbakken ser ud til at have fået to afgørende brikker, der kan flytte mesterskab­et hjem til Parken igen efter sidste saesons skuffende fjerdeplad­s.

Men det er også vaerd at fremhaeve Bo Henriksens evner til at finde dygtige målmaend.

Jesse Joronen var så god, at Ståle Solbakken kaprede ham. Nu har Matej Delac vist sig som et nyt, fint pletskud.

Og så tyder det også på, at spillere som Andre Rømer, Markus Halsti og ikke mindst Joni Kauko har haft rigtig godt af luftforand­ring og et klubskifte. I Randers og Esbjerg har man i hvert fald grund til at klappe i haenderne af deres første tid i de nye omgivelser.

Her og nu har de bare ikke levet op til de forventnin­ger, vi har haft til dem

Venter på Kaiser og Kodro

Dominik Kaiser og Kenan Kodro er to af de spillere, som endnu ikke har overbevist om, at de er fuldtraeff­ere. Men de kan sagtens nå at udvikle sig til markante profiler i henholdsvi­s Brøndby og FC København. Men her og nu har de bare ikke levet op til de forventnin­ger, vi har haft til dem.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? LovendeN'Doye har vist sig at vaere et saerdeles lovende indkøb for FCK indtil videre i denne saeson.
FOTO: LARS POULSEN LovendeN'Doye har vist sig at vaere et saerdeles lovende indkøb for FCK indtil videre i denne saeson.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark