Ekstra Bladet

Emil forladt af kaeresten

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

På fredag er han klar til at traekke i sit stiveste puds og vise sine dansemoves frem i ’Vild med dans’.

Men saesonprem­ieren kunne naesten ikke have vaeret mere ubelejlig for den 34årige tv-vaert og ivaerksaet­ter Emil Thorup. Han er nemlig midt i en personlig krise.

Hans kaereste gennem tre et halvt år år, Klara Nygaard, rejste nemlig til Hongkong i sidste uge, hvor hun skal tilbringe de naeste par måneder på udveksling på sit studie i molekylaer biomedicin.

Det huer ikke Thorup, der på sin Instagram-profil erkender, at han hverken har styr på sengetider eller alkoholog sukkerindt­ag.

– Den er helt gal, slår han fast over for Ekstra Bladet.

Pude-kaereste

Første nat efter kaeresten var rejst tog Emil Thorup ud til en af sine venner, fordi han ikke kunne overskue at sove alene.

– Jeg kunne simpelthen ikke overskue at sove alene i vores lejlighed.

– Jeg er meget en putteperso­n, og jeg er sygt dårlig til at vaere alene.

Nu har han arrangeret, at han må sove i vennens gaestevaer­else, hvis det bliver for svaert. Og så har han et andet konkret tip til andre i langdistan­ceforhold:

– Jeg har rigtig mange puder, så hvis det er slemt, så former jeg dem lidt menneskeag­tigt, så jeg kan kramme dem, så man har noget at holde om, når man er alene i natten, konstatere­r han.

I stedet holder han sig i gang med dansetraen­ing fire timer om dagen med partneren Jenna Bagge. Derudover styrketrae­ner han ’bare for at give min krop en pause fra tankerne om at vaere helt alene i verden’.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? – Jeg er meget en putte-person, og jeg er sygt dårlig til at vaere alene, forklarer Emil Thorup, der ikke kan klare, at kaereste Klara er vaek for en periode.
FOTO: ANTHON UNGER – Jeg er meget en putte-person, og jeg er sygt dårlig til at vaere alene, forklarer Emil Thorup, der ikke kan klare, at kaereste Klara er vaek for en periode.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark