Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

Laerling får forvaring

-

AARHUS: En 26-årig mand gik søndag ind på McDonalds på Store Torv, hvor han råbte højlydt af personalet og opførte sig aggressivt. Medarbejde­rne blev så utrygge, at de ringede til politiet. Kort efter kunne en patrulje anholde den 26-årige mand, der erkendte sin brøde og forklarede patruljen, at han havde en ’dårlig dag’. NYKØBING SJ.: En bilejer anmeldte, at en kvinde havde revet bagrudevis­keren af, kastet en pose med flasker mod anmelderen­s bil, og at en bilrude var gået itu. Politiet ledte efter kvinden og traf nogle vidner, som fortalte, at en formentlig sindsforvi­rret kvinde havde spyttet på dem uden grund. Politiet fandt frem til en 51-årig mistaenkt kvinde, der er sigtet for flere tilfaelde af haervaerk mod biler. RINGSTED: En opmaerksom genbo til en virksomhed opdagede, at to maend fra en udenlandsk bil opførte sig mistaenkel­igt. Politiet kørte hastigt til stedet og afslørede to maend på fersk gerning i at stjaele dieselolie fra en parkeret lastbils tank og over i en medbragt vandkande ved hjaelp af en slange. De to maend på 28 og 36 år fra Rumaenien blev anholdt og sigtet for tyveri af diesel.

NAESTVED: En 19-årig mand fra Holme-Olstrup blev i weekenden sparket ned, og vidner forklarede, at der var blevet trampet på ham også. Det var tilsynelad­ende et umotiveret overfald. Offeret blev kørt til skadestuen til behandling for sine knubs, og senere blev en 17-årig anholdt og sigtet for vold. RØDBYHAVN: Ved en indrejseko­ntrol standsede politiet en tysk bil med et udenlandsk aegtepar og fem andre udlaending­e. Det viste sig, at de fem ikke havde gyldig rejselegit­imation, og føreren af bilen blev derfor anholdt og sigtet for menneskesm­ugling. Under afhøringer­ne kom det frem, at der var tale om familiemed­lemmer og derfor blev den 58årige løsladt igen og sendt retur til Tyskland. Han er dog fortsat sigtet i sagen.

STENLØSE: En 10-årig dreng mistede søndag aften klokken 19.20 herredømme­t over sin cykel, da han kom kørende ad en dobbeltret­tet cykelsti. Drengen ramte ind i siden på en bil og fik en kaebeskade og kom på skadestuen. fleck

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark