Ekstra Bladet

EGOISTISKE FODBOLD-STJERNER

-

Da jeg første gang laeste om den verserende konflikt mellem DBU og spillerne, taenkte jeg: Nej, ikke nu igen!

Kan det virkelig passe, at danske fodboldstj­erner kan te sig på den måde? I er jo privileger­ede og oppebaerer alle en formidabel løn for at spille fodbold.

Hvad får jer så til at vaere så egoistiske, at I vil malke vores allesammen­s DBU for penge? Penge som skal komme os alle til gode, både motioniste­r, elitespill­ere og ikke mindst børn og unge.

Er der slet ikke nogen af jer, der kan huske, hvordan I som børn blev traenet af frivillige, ulønnede traenere i jeres barndomskl­ubber? Det er alle disse ildsjaele, I nu pisser på. De penge, I forlanger, er jo penge, der går fra arbejdet ude i regioner og klubber.

Hvad med talentarbe­jdet og de udvalgte ungdomshol­d – hold, som de fleste af jer har spillet på? Er I så egoistiske, at I ikke kan se, at I med jeres krav spiller hasard med det? Vi skulle jo gerne have nye talenter frem, når I ikke kan mere.

Så derfor, kaere landsholds­spillere: Taenk jer godt om. Jeres krav vil helt klart medføre, at mange af os frivillige traenere og ledere vil miste lysten og energien til at fortsaette.

Jørgen Josefsen, frustreret idraetsled­er Jasminvej 15

Grenaa

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark