Ekstra Bladet

Det er da løgn ...

-

Man tror jo naesten ikke, hvad man laeser! DBU og spillerfor­eningen gentager den kaempe fadaese og skandale, som de selv var skyld i i forbindels­e med kvindeland­sholdet sidste år.

Uanset hvem der har mest skyld, så bør begge sider fritstille­s med et velplacere­t spark i bagdelen. De kan ikke tillade sig at spille hasard med vores inderste følelser for fodbold og landsholde­t, som vi danskere passionere­t har fulgt i mere end 100 år.

Man kan spørge sig selv, hvorfor vi fodboldels­kere ikke har blokeret indgangen til DBU og kastet tomater mod vinduerne. Og det samme foran Spillerfor­eningens kontor inde i København.

Jeg er parat til det, selvom jeg er en fredelig, midaldrend­e mand, der aldrig har løftet en hånd mod nogen.

Der må da vaere en graense for, hvilken magt disse mennesker har. Havde det vaeret i Italien, Spanien eller Sydamerika, havde en konflikt som denne medført optøjer i stor stil.

Er danskerne virkelig blevet så magelige? Eller er det, fordi det er svaert at kommuniker­e ud, at vi bør samles om noget så vigtigt. Vi er nødt til at saette vores lid til jer på Ekstra Bladet. I har mediet til at komme bredt ud.

Gør noget, please!

John Lindegaard Kirkebjerg Allé 62 Brøndby

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark