Ekstra Bladet

Måtte have politiesko­rte

-

kendis-bodyguard til at hjaelpe dem mod de skrigende fans.

– På et tidspunkt måtte vi have Ricky Martins bodyguard til at hjaelpe os i Frankrig, fordi der var fans, som var ved at tippe bilen over, når vi kørte hen til hotellerne, fortaeller hun.

Og specielt franskmaen­dene var helt vilde med de to søstre.

– Vi vandt jo priser dengang over Spice Girls, som var kaempestor­e. Vi gjorde det så godt i Frankrig, at de behandlede os som superstjer­ner, fotografer­ne jagtede os rundt, husker Saseline tilbage.

Varmede op for Backstreet Boys

Den største fanoplevel­se var dog, da de to piger varmede op for boybandet Backstreet Boys i 1998.

– Vi stod og øvede til en Backstreet Boys-koncert, hvor vi havde Mary J. Blige på den ene side, og Backstreet Boys på den anden. Så kommer Britney Spears ind med rottehaler og sin mor i hånden og siger, at hun er fan, fortaeller Saseline.

– Hun elskede vores album, så hun fik Max Martin til at skrive en sang kaldet ’Deep in my heart’, fordi S.O.A.P.’s album var sådan en stor inspiratio­n for hende. Hun fik billeder sammen med mig og min søster med autografer, så jeg vil sige, at Britney Spears klart var vores vildeste fan, siger hun.

Men faktisk har Saseline et endnu større fan-øjeblik end mødet med Spears.

– På min Instagram har jeg et billede med Beyoncé, hvor hun har en S.O.A.P.T-shirt på. Det er måske det største. Det er en trøje fra vores merchandis­e, men jeg ved ikke, hvordan hun har fået fat i den, fortaeller hun. Da bandet Juice havde sin storhedsti­d i slutningen af 90’erne gik det isaer vildt for sig i Asien. Her blev pigegruppe­n mødt af råb og skrig, hver gang de bevaegede sig udenfor.

Bandet, der bestod af Anne Rani, Eve Horne og Maria Hamer, havde den kendte producer Carsten ’Soulschok’ til at skrive deres sange.

En af de mere kendte var ’I’ll come runnin’ som efter dens sejrsgang blev indspillet af selveste Olivia NewtonJohn.

Asien vilde med Juice

Pigerne fra gruppen fortaeller, at det var helt vildt, da de turnerede rundt i slutningen af 90’erne.

– Da vi var i Malaysia, måtte vi have politiesko­rte, fordi der var så mange fans, fortaeller Anne Rani.

Kendisstat­ussen var intens for pigerne.

– Når vi ankom til vores hotel, stod folk og tudede, som om vi var Madonna eller Michael Jackson, siger meget hun.

Det var noget overvaelde­nde for gruppen pludselig at vaere så kendte i udlandet.

Bandet gik i opløsning i 2000, og pigerne har sidenhen arbejdet med musik hver for sig.

 ??  ?? Pigerne fortalte, at noget af det største var fanbreve fra unge fans, der skrev at Juice var deres yndlingsba­nd.
Pigerne fortalte, at noget af det største var fanbreve fra unge fans, der skrev at Juice var deres yndlingsba­nd.
 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN FOTO: PETER HOVE OLESEN ?? Juice var isaer populaere i Asien, hvor de gav den gas med sange som ’Best Days’ og ’I’ll come runnin’.
FOTO: PETER HOVE OLESEN FOTO: PETER HOVE OLESEN Juice var isaer populaere i Asien, hvor de gav den gas med sange som ’Best Days’ og ’I’ll come runnin’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark