Ekstra Bladet

Vaer nu voksne – og få lukket den farce!

-

kan det vaere befriende at få et ENGANG I MELLEM udenlandsk blik på vores lille andedam.

I den forbindels­e siger slovakken og FCK-spilleren Jan Gregus det egentlig meget godt til Ekstra Bladet: Det sker kun i Afrika og Danmark …

Det er selvfølgel­ig den verserende, dybt problemati­ske og håbløse konflikt mellem spillerne/Spillerfor­eningen og DBU, der forståelig­t nok forvirrer Gregus.

stå over for et badebillet­hold, HAN SKAL SANDSYNLIG­VIS når Slovakiet er vaert for Danmark B-C-D eller E i morgendage­ns venskabska­mp.

Stadig fuldstaend­ig tosset, at parterne råber fra hver deres skyttegrav i stedet for at mødes og få lavet en aftale, der tegner en rimelig fremtid for det danske landshold.

Det evner man desvaerre ikke, men i stedet bliver man ved med at skyde beskyldnin­ger i hovedet på hinanden i et uskønt forløb, hvor sandheden har trange kår.

er

I SKRIVENDE STUND der desvaerre ikke noget, der tyder på, at parterne har gjort tilnaermel­ser til hinanden. Det er tosset, men der er stadig masser af tid inden Wales-kampen på søndag, så udnyt for h ..... i det mindste den mulighed!

er benhårdt trukket op viser Ekstra

AT FRONTERNE

Bladets afsløring af DBU’s sagsanlaeg mod anfører Simon Kjaers personlige sponsor, Nordic Bet.

Den sag rammer lige netop hovedet på sømmet i det som DBU og Spillerfor­eningen blandt andet strides om, nemlig de såkaldt personlige sponsorate­r, der kan kollidere med DBU’s sponsorer. Her skal begge parter naturligvi­s vise hensyn og respekt.

ikke noget problem i Tyskland, DET ER ØJENSYNLIG­T hvor Audi er sponsor for Bayern München, der er storlevera­ndør til landsholde­t, mens rivalerne fra Mercedes er hovedspons­or for netop landsholde­t.

Ingen ballade – men fingerspit­zgefühl og aftaler, der åbenbart fungerer.

Ligesom det i øvrigt også gør i de lande, vi ynder at sammenlign­e os med, og også på den baggrund er det med hovedryste­n, at vi i kompromise­rnes land, Danmark, ikke kan finde netop det.

har taget det drastiske

AT BADMINTON DANMARK skridt at opsige aftalen med de danske elitespill­ere – på grund af netop kommerciel­le rettighede­r – viser naturligvi­s, at den slags aftaler spiller en større og større rolle i moderne idraet.

Det friholder bare ikke Danmarks største specialfor­bund, DBU og Danmarks største sportsfagf­orening, Spillerfor­eningen fra at finde en løsning.

Tvaertimod, så forpligter det, men det ansvar skal man jo ville tage på sig, men mindre eftertiden skal stemple en som ansvarsløs.

Bretton-Mayer og Mads Øland: Vis HELT AERLIG CLAUS jer nu som voksne maend og få lukket den farce, der har langt flere tabere end vindere!

I den forbindels­e siger slovakken og FCK-spilleren Jan Gregus det egentlig meget godt til Ekstra Bladet: Det sker kun i Afrika og Danmark …

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark