Ekstra Bladet

VI ER IKKE GRÅ

- PATRICK THOMAS

Spillerkon­flikten er på sit højeste, og det er et åbent spørgsmål, hvilket hold Danmark stiller op mod Slovakiet i morgen.

I aftes mødtes de spillere, der ikke kan blive enige med DBU, på Hotel Scandic i Københavns Sydhavns-kvarter for at diskutere den spegede konflikt, som truer dansk landsholds­fodbold.

Irritation

Thomas Delaney og Mike Jensen kom sammen i en Mercedes på tyske plader, og siden dukkede også Pione Sisto, Viktor Fischer, Lasse Schöne og Mathias ’Zanka’ Jørgensen op. Spillerne var ikke voldsomt interessed­e i at tale med pressen, men ’Zanka’ stillede op til et par spørgsmål.

– Hvad er grunden til, at I ikke er nået frem til et resultat endnu?

– Det er desvaerre et for dårligt forhandlin­gsklima. Vi må selvfølgel­ig håbe på, at det forbedrer sig inden laenge for dansk fodbolds skyld. Og så håber vi selvfølgel­ig at DBU kommer tilbage til bordet, forklarer målscorere­n fra VM-kvartfinal­en.

Mange har svaert ved helt at finde ud af, hvad konflikten egentlig drejer sig om. Og det er da heller ikke så maerkeligt, erkender han.

– Der snakker vi både rettighede­r og en masse forskellig­e ting, som alle indgår i en overenskom­st.

– Det er det, som vi forsøger at nå til enighed med DBU om, fortsaette­r Huddersfie­ld-profilen, der havde svaert ved at skjule sin irritation over det naeste spørgsmål.

Der er desvaerre et for dårligt forhandlin­gsklima

– Er I grådige?

– Hvis man tror det, er det fordi, at man ikke har sat sig ind i tingene.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark