Ekstra Bladet

Lønstrup sagde nej

- Pt@eb.dk

– Det tror jeg også, at du ved. Det er et fint spørgsmål, men det er ikke sagens kerne og overhovede­t ikke det, som der bliver diskuteret, fastslår han

Tragikomis­k

– Det ved både vi og DBU, og derfor stiller vi os uforståend­e overfor, at vores direktør går ud i medierne og insinuerer, at spillerne er grådige, lyder det fra Mathias ’Zanka’ Jørgensen, der sammen med resten af kollegerne nu skal beslutte, hvad naeste skridt skal vaere i den tragikomis­ke konflikt, der har ramt det danske landshold. Åge Hareide er rejst til Norge, så DBU mangler ikke kun spillere til de kommende landskampe mod Slovakiet og Wales. Der mangler også en landstraen­er …

Fodbolduni­onen arbejder hårdt på at finde en mand, der i første omgang kan stå i spidsen for ’landsholde­t’ i Slovakiet i morgen aften og har forsøgt at lokke en tidligere Superliga-traener til at tage tjansen.

Lige stoppet

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har DBU rettet henvendels­e til Christian Lønstrup, men den tidligere FC Helsingør-traener afviste tilbuddet. Han ønskede ikke at blive landstraen­er for en dag eller to …

Christian Lønstrup stoppede for halvanden uge siden i 1. divisionsk­lubben FC Helsingør efter at have stået i spidsen for klubben i flere saesoner.

Han førte naermest sensatione­lt klubben i Superligae­n og er et navn, der er blevet naevnt i forbindels­e med flere job på større adresser.

Men landstraen­er bliver Lønstrup altså ikke. I hvert fald ikke endnu.

Den 47-årige tidligere FCK’er, der aldrig selv nåede at spille på A-landsholde­t, har tidligere vaeret involveret omkring Spillerfor­eningens projekt Arena Spartacus.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Christian Lønstrup.

gisle

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har DBU rettet henvendels­e til Christian Lønstrup for at tage tjansen som landstraen­er for et par kampe.
FOTO: RITZAU SCANPIX Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har DBU rettet henvendels­e til Christian Lønstrup for at tage tjansen som landstraen­er for et par kampe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark