Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du er virkelig gået til stålet de sidste par dage, og du tager da også fat igen i formiddag. Du er sikkert opslugt af et par nye projekter, og har mange jern i ilden. Fra i eftermidda­g vil du dog traenge til at få ro på, og til at vaere hjemme, og til at vaere sammen med dem du kender godt.

LØVEN 23/7-23/8

Du tager fat først på dagen i dag, og du vil nyde at vaere sammen med kollegerne, hvor du måske har knyttet venskabsbå­nd til et par af dem. Fra i eftermidda­g vil du dog traenge til at vaere alt andet end social, du vil gerne bare vaere helt for dig selv. Nyd det.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har vaeret optaget af dine relationer de seneste dage, isaer kaerlighed­en. Det er du måske også til at begynde med i dag, men som dagen skrider frem vil du traenge mere til at tage dig af dig selv. Du har måske forsømt det, men i dag gør du noget der glaeder dig, nyd det bare.

TYREN 21/4-21/5

Efter en lidt tung morgen og formiddag, hvor du nok ikke er alt for glad for at skulle ud af døren, så får du langsomt fat, og fra i eftermidda­g skifter du gear. Her vil du nyde at vaere på farten, og at foretage dig noget nyt og spaendende, men du bevarer dog jordforbin­delsen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har haft din målsaetnin­g for øje de seneste par dage, og du har også talt med andre om denne. I dag vil du traenge til samtaler af mere ukomplicer­et art, samtaler om dit og dat, gerne sammen med gode venner. Livet skal helst vaere sjovt i dag, og du er god til at hitte på.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Først på dagen knokler du igen i dag, og du samarbejde­r godt med kollegerne. Derfor får du en rigtig god dag på jobbet, men fra i eftermidda­g vil du alligevel nyde endelig at skulle taenke på noget andet. Du traenger til at vaere sammen med din partner eller én der står dig naer.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag er du på taeerne, og du når en masse fra tidlig morgenstun­d. Fra i eftermidda­g vil du kigge lidt på økonomien, du har nok flottet dig lidt. I dag vil du vaere god til at se hvad du fortsat gerne vil bruge penge på, men omvendt også hvad du ikke vil bruge dem på.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter et par dage hvor du sikkert har fået en masse nye indtryk at jonglere med, så bliver du i dag mere målrettet. Nu vil du gerne bruge al din nye viden konkret. Du er god til at få din erfaring til at mødes med dine mange ideer. Du er realist, men du tror stadig på de nye muligheder.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Først på dagen vil du måske egentlig traenge til at holde fri, men du er også dit ansvar bevidst og udfører derfor dine pligter. Som dagen skrider frem vil du også få mere og mere mod på tingene, og fra i eftermidda­g knokler du på livet løs, får nye ideer og bruger din erfaring.

KREBSEN 22/6-22/7

Det er ikke altid let at vaere i egne tanker, specielt ikke at finde tiden til det, men det har du haft held til, og det har du også i dag. Fra i eftermidda­g vil det dog slet ikke vaere nødvendigt, her vil du i den grad traenge til at opleve noget nyt sammen med gode gamle venner.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Efter et par dage hvor du har vaeret lidt nede i gear, og måske mest har vaeret i dit indre, så vil du i dag vaere mere udadvendt, og du vil søge spaending og eventyr. Du vil gerne udvide din horisont, således at det hele ikke bliver gråt i gråt. Du kan måske lave en liste med forslag.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger fortsat til at vaere hjemme, isaer først på dagen. Men som det hele skrider frem, vil du mere traenge til at få dig et par nye oplevelser. Du vil nok også traenge til at bruge din kreativite­t, gerne på at retaenke noget du i forvejen mestrer, men som du kan give nyt liv.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark