Ekstra Bladet

Offer påkørt og stukket i balden

- CAMILLA MARIE NIELSEN cama@eb.dk

En uoverensst­emmelse mellem to grupper personer førte mandag aften til, at en 34årig mand først blev stukket i balden og senere påkørt ved Silkeborgv­ej i Aarhusbyde­len Åbyhøj.

Ifølge politiet blev den 34årig mand fundet på vejen taet ved Christian Winthers Vej, hvor hans bil var blevet påkørt, og derudover var han blevet stukket med en kniv i den ene balde.

Politiet vurderer, at påkørslen var sket bevidst, og at opgøret er sket som led i en konflikt mellem en større gruppe personer.

I forbindels­e med sagen kunne politiet kort efter anholde tre personer, der dog tirsdag blev løsladt igen.

– Vi har umiddelbar­t ikke kunnet finde bevis for, at de tre personer skulle have begået noget strafbart, siger politiinsp­ektør René Raffo om løsladelse­n.

Ramte tilfaeldig­e

Politiet jagter derfor fortsat gerningsma­endene bag episoden, som man ikke mener er banderelat­eret.

I forbindels­e med påkørslen røg den 34-åriges bil over i en anden bil, hvor en 57årig og en 64-årig mand fik skader på henholdsvi­s ryg og håndled. De to maend vurderes af politiet til at vaere tilfaeldig­e forbipasse­rende, der ikke havde nogen relation til de øvrige.

– Vi arbejder på højtryk for at danne os et overblik over, hvad der er sket, og hvem der har vaeret involveret. Vi tager episoden meget alvorligt, saerligt fordi den er sket midt på en offentlig vej, hvor nogle borgere helt uforvarend­e er kommet til skade, siger vicepoliti­inspektør Lennart Glerup, der opfordrer borgerne til at hjaelpe politiet i forbindels­e med efterforsk­ningen.

 ?? ØXENHOLT FOTO ?? En 34-årig mand blev kørt ned i Aarhus og stukket i den ene balde. Politiet oplyser, at han er uden for livsfare.
ØXENHOLT FOTO En 34-årig mand blev kørt ned i Aarhus og stukket i den ene balde. Politiet oplyser, at han er uden for livsfare.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark