Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Denne søndag har du virkelig arbejdshan­dskerne på. Selvom du måske har fri, er der nok noget du virkelig gerne vil nå til bunds i. Det er altid sådan at når man er lige ved at knaekke nøden i en arbejdsopg­ave, giver det ofte motivation til at blive ved. Tag fat i dag, du har kraefterne.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du med fordel se lidt på økonomien. Der er god mulighed for at få lagt et holdbart budget, og der er også mulighed for at komme på nye måder at tjene flere penge på. Alt I alt kan du forbedre økonomien, hvis du ser aerligt på den, og samtidig tør have visioner.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har storstiled­e planer i støbeskeen netop nu, og du er ikke bange for at sige dine ønsker højt. Du bør nok bare vaelge med omhu, hvem du vil tale med om tingene. Du har brug for at vide dig støttet og elsket lige nu, og du skal derfor nok kun søge opbakninge­n hos de rigtige.

TYREN 21/4-21/5

Denne søndag bør du bruge på at udfolde din kreativite­t. Du kan få adgang til ukendte ressourcer, der kan blive kastet lys på sider af dig selv du måske ikke kender. Samtidig har du adgang til en utraetteli­g passion, hvis du ønsker det. Det er nok for spaendende at lade vaere.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er fuld af liv og lyst i dag, og du vil traenge til at dele dit gode humør med andre mennesker. Det gør selvfølgel­ig at du er rigtig godt selskab netop nu, og derfor vil du nok ikke mangle tilbud fra folk. Du hviler i dig selv, og er god til at veksle mellem at tale og lytte. Nyd det.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Der bor lidt af en vovehals i dig i dag, og du traenger til at bryde et par graenser. Det kan vaere du giver dig i kast med noget du egentlig er bange for, for at blive din frygt kvit. Der er gode muligheder i dag, og du skal selvfølgel­ig ikke vaere overmodig, men nyd at du tør noget nyt.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at vaere hjemme denne søndag, og heldigvis har du sikkert fri, så det kan lade sig gøre. Du kan nyde hvis du ikke behøver at bestille noget som helst, der foregår nemlig rigeligt i dit indre lige nu. Du kan måske have lyst til at vende det med dine allernaerm­este.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at pleje dig selv i dag, så gør det endelig og nyd at det er søndag. Der er mulighed for at du kan gøre dig et par vigtige erkendelse­r, som måske kan bringe dig naermere en accept af hvad du har kraefter til i dit liv, og hvad du netop ikke har kraefter til. Tag dig tiden i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at taenke lidt over livet i det stille i dag. Du vil nok mest taenke på hvilke valg du har truffet, og du vil se aerligt på dem, og taenke over hvordan det definerer dig. Du bør dog huske på at fortiden er forbi, og at fremtiden altid giver os nye muligheder, tro på det.

KREBSEN 22/6-22/7

Denne søndag vil du nyde at vaere på farten, og du vil rigtig gerne se naermere på noget du måske laenge har haft en nysgerrigh­ed efter at opleve. Du vil både nyde at få nye input, og du vil nyde at kunne gå i dybden med et nyt emne der både interesser­er og fascinerer dig.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere sammen med gode venner i dag, og det skal vaere dem du regner for dine allertaett­este venner, sådan at I kan få et par meningsful­de samtaler. Du er nemlig ikke til smalltalk i dag, du traenger til at kunne vaere hudløst aerlig, overfor dem du stoler på.

FISKENE 20/2-20/3

Du er i dit romantiske hjørne i dag, og du traenger til at udtrykke alt dét du føler indeni. Det gaelder sådan set hvad enten du er i parforhold eller ej. Så enten vil du vaere romantisk og storladen overfor din kaereste, eller også vil du måske gøre kur til én du er varm på. Du er flirtende i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark