Ekstra Bladet

Hun var en god mor

35-årig mand sigtet for drab på sin ekskone og varetaegts­faengslet i fire uger

- TORBEN RASK trl@eb.dk

En familiefar med tyrkiske rødder og bopael i Aarhus har ifølge Østjylland­s Politi draebt moderen til deres tre faelles mindreårig­e sønner. De tre drenge har således ikke bare mistet deres mor, men de skal – hvis politiets sigtelse mod den 35-årige mand for drab udmøntes i en dom – oven i købet se frem til begraenset samvaer med deres far i mange år frem.

Med en tolk ved sin side blev den 35-årige lettere diffuse far til tre drenge mandag formiddag orienteret om, hvad der lå forude ved et grundlovsf­orhør, hvor anklager Jhin Lee skulle fremføre Østjylland­s Politis hidtidige efterforsk­ning i sagen.

Den 35-årige mand blev anholdt søndag aften, efter at hans tidligere samlever – en 30-årig kvinde – var blevet fundet livløs som følge af flere knivstik i en lejlighed i det vestlige Aarhus.

Østjylland­s Politi modtog søndag klokken 17.58 en anmeldelse om et muligt knivstikke­ri i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det nordvestli­ge Aarhus.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor de fandt den 30-årige kvinde liggende livløs. Hun blev kort efter erklaeret død.

Naegter sig skyldig

Den 35-årige mand naegter sig skyldig i sigtelsen for manddrab. Ifølge politiets sigtelse draebte han sin ekshustru med flere knivstik i tidsrummet inden søndag klokken 18.

Dommer Anja Hedegaard Nielsen fulgte, umiddelbar­t efter at anklager Jhin Lee havde laest sigtelsen op, politiets anmodning om at få lukket dørene for offentligh­eden – og pressen – ved retsmødet af hensyn til den videre efterforsk­ning.

Samtidig imødekom Anja Hedegaard Nielsen en begaering om navneforbu­d. Dette skete af hensyn til offerets og den formodede gerningsma­nds tre sønner.

Elskvaerdi­g kvinde

Den 35-årige mand blev ved grundlovsf­orhørets afslutning varetaegts­faengslet i fire uger, uden at han kaerede kendelsen om faengsling til landsrette­n.

Østjylland­s Politi oplyste mandag til Ekstra Bladet, at man som følge af det lukkede grundlovsf­orhør og af hensyn til sagens efterforsk­ning ikke har yderligere at tilføje.

En kvindelig nabo, som ikke ønsker sit navn frem, er i sagens natur dybt rystet over drabet på den 30-årige mor til tre.

– Hun var en meget elskvaerdi­g kvinde og en rigtig god mor for sine sønner. Vi havde et godt naboskab og talte jaevnligt sammen, når vi tilfaeldig­t mødtes, siger den kvindelige nabo, som ikke vidste, at kvinden var blevet skilt fra sine drenges far.

En 30-årig kvinde blev fundet livløs som følge af flere knivstik

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Familietra­gedie Politiets teknikere er i gang med at samle beviser i forbindels­e med et knivstikke­ri i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det nordvestli­ge Aarhus.
FOTO: CLAUS BONNERUP Familietra­gedie Politiets teknikere er i gang med at samle beviser i forbindels­e med et knivstikke­ri i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det nordvestli­ge Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark