Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AARHUS: En 26-årig mand forsøgte at stikke af, da politiet søndag formiddag ville anholde ham på Klostertor­vet. Betjentene fastholdt derfor manden, som reagerede ved at give den ene af betjentene en mavepuster. Han blev sigtet for vold mod politiet, for at modsaette sig anholdelse og for at naegte at give sit navn til politiet.

AALBORG: En patrulje så en sort Ford Focus, der blev kørt noget usikkert. Bilen kørte ind på en tank, hvor betjentene tog kontakt til den 22-årige fører, der så ud til at vaere påvirket. Et blaes i alkometere­t viste, at manden ganske rigtigt havde drukket for meget, og betjentene fandt desuden fem gram hash i mandens forlomme. RINGE: En eller flere gerningsma­end brød natten til søndag ind i en virksomhed på Østre Ringvej. Et vindue var blevet aflistet i en port, og virksomhed­en mangler nu en kompressor, en højtryksre­nser, en pladevibra­tor, et nivellerin­gsapparat og en borehammer.

NYKØBING FALSTER: Søndag morgen opdagede en politipatr­ulje noget tumult ved et pizzeria på Jernbanega­de, og en 24årig mand fra Gedser blev anholdt og sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n, fordi han opførte sig truende og voldeligt. Da manden forlod politistat­ionen efter at vaere blevet løsladt, råbte han ’bøsser’ efter betjentene og blev sigtet igen. VESTERMARI­E: Søndag kl. 15.45 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om, at to geder var blevet set løbende rundt i vejkanten på Glasvejen i Vestermari­e. Gederne forsvandt i ukendt retning, og en patrulje ledte forgaeves efter dem. HØNG: Søndag blev politiet kontaktet af et bosted, der savnede en 42årig udviklings­haemmet mand, som var forsvundet. Politiet ivaerksatt­e en eftersøgni­ng, og manden blev fundet i god behold i en have på Åmarken i Slagelse. GREVE: Politiet fik en underretni­ng om, at en ung kvinde var set gående på jernbanesp­oret mellem København og Hundige S-station. Banedanmar­k fik S-togene til at køre langsommer­e, mens politiet ledte efter hende. Senere fik politiet besked om, at pigen, som havde vaeret savnet fra en kostskole, var vendt retur.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark