Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at kvinder altid har vaeret lidt fascinered­e ved den dunkle og farlige side ved os maend. Det er der ikke noget nyt i. Taenk bare på Lundin, der vist ikke manglede kvindelige beundrere. Da jeg var i militaeret, var det altid de hårde – endda til tider primitive –maend, der rendte med de gode kvinder. Vi bløde maend måtte nøjes med rosset. Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at når man laeser om Flemming Østergaard­s faengselso­phold på halvandet år i en pension i Lyngby med udgang til bl.a. fodboldkam­pe, føler man sig lidt til grin. Er det virkelig den behagelige måde, som man nu om stunder straffer på ved alvorlig kriminalit­et? Herre Jemini.

Veber Finnedal København

at efter forfatter Klaus Rifbjergs død har forfatter Carsten Jensen overtaget Rifbjergs plads som bedreviden­de tågehorn.

Jan Havreland Sirgraesve­j 17 Kastrup

at hvor svaert kan det vaere? Et statsborge­rskab er en kaempe gave. Hvad er problemet så med at give det håndtryk? Det er vel bare denne ene gang, de skal gøre det!

Grete Lund

Struer

at det var glaedeligt og tiltraengt at opleve en svensk tv-station holde ryggen rank, når det drejer sig om at tage afstand fra nynazisme og racisme. Altid frygter DR krybende DF’s dom og tør ikke modsige deres injurieren­de udsagn. Heldigvis havde SVT vist sig at have modet til det i forhold til Sverigedem­okraterna.

Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Allé 35 Aarhus C

at aeldremini­ster Thyra Frank må se at haenderne op ad lommen og gøre noget nu. Regeringen vil afsaette 100 mio. kr. om året i fire år til bekaempels­e af ensomhed for aeldre. Men saet da hellere folkepensi­onen op, så vi har råd til at vaere sociale. Vi har hverken råd til at have gaester eller modtage invitation­er, der kraever en gave.

Sussi Bentzen Ibstrupvej 6 Gentofte

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark