Ekstra Bladet

Ingen skal true mine børn

- ULRIK BACHMANN PRIVATFOTO ulba@eb.dk

Carina Aakerblad er rasende.

Som mor til tre børn, der om nogen kom i vaelten søndag aften, kan hun ikke lade stå til, når folk på de sociale medier spyr om sig med trusler og eder mod hendes afkom.

Syd- og Sønderjyll­ands Politi er af den opfattelse, at børnene står bag en bevidst handling, hvor en sten er blevet kastet fra Baldersbae­kvej over Grindstedv­ej. Stenen ramte en bil, der efterfølge­nde ifølge politiet er blevet totalskade­t.

Fortjener røvfuld

Det har ført til, at folk er gået amok på de sociale medier. Mange skriver, at børnene fortjener en røvfuld på gammeldags manér.

– Nogle af kommentare­rne er jo vaerdige til at blive meldt til politiet. Børnene bliver jo truet med vold, og jeg ved ikke hvad. Du kan tro, at jeg har haft fat i politiet. Ingen skal true mine børn, siger Carina Aakerblad til Ekstra Bladet.

Syd- og Sønderjyll­ands Politi har efter Carina Aakerblads henvendels­e også henstillet til, at folk besinder sig på de sociale medier. Det fremgår af et opslag på politiets Twitter-profil.

Carina Aakerblad er mor til to drenge og en pige. Drengene er seks og otte år, mens datteren er fire. Det er politiets opfattelse, at den otteårige har kastet stenen, som har ramt bilen.

Ifølge Carina Aakerblad er det alene bilisten og et andet vidne til episoden, som politiet har vaeret i dialog med.

Uheldigt

Carina har en helt anden opfattelse af, hvad der er sket, fortaeller hun til Ekstra Bladet. Hun mener, der var tale om et uheld.

– Mine børn har vaeret en tur på legepladse­n på campingpla­dsen, der ligger cirka 500 meter fra bopaelen. De har vaeret på weekend hos deres far. De har gået og hygget sig. Ham på seks samler på sten, fordi han maler på sten. Og han har så også fundet en lille sten, som han vil have med hjem og male på, siger Carina Aakerblad.

– På vej hjem kravler de op på raekvaerke­t over Grindstedv­ej. Og min søn har stenen i hånden, da han klatrer op. Han taber den, da han klatrer op. Det jo klart, for han har svaert ved at holde på jerndrager­ne, samtidig med at han holder stenen i hånden, fortsaette­r Carina Aakerblad.

Hun medgiver, at det er ’pissehamre­nde uheldigt’, at der lige kører en bil under broen i samme øjeblik.

Efterfølge­nde bliver hendes børn stående på stedet. Der er derfor ikke tale om, at bilisten, der bliver ramt, løber efter børnene for at fange dem.

Tissede i bukserne

Da manden kommer op på broen, tager han ifølge Carina Aakerblad så godt ved den seksårige dreng, at han tisser i bukserne.

– Han tilbagehol­der ham, så han bliver så raed, at han tisser i bukserne, fortaeller Carina Aakerblad.

Samtidig giver manden den otteårige besked om at gå hjem for at hente sin far.

Det er Carina Aakerblads opfattelse, at bilisten og børnenes far får talt det skete godt igennem.

– De er enige om ikke at blande politiet ind i det. Der var kommet en bule på fem gange fem centimeter i stolpen på bilen, og det tilbyder børnenes far at udbedre, siger Carina Aakerblad.

Vender på en tallerken

Søndag forandres alt imidlertid ifølge Carina Aakerblad.

Da parterne er i dialog igen, viser det sig, at sagen er blevet meldt til politiet.

– Bilisten var pludselig en helt anden. Rasende og slet ikke til at tale med, siger Carina Aakerblad.

Nu er hun bekymret for, at hendes børn vil blive udsat for drillerier eller andet, når de kommer i skole og børnehave.

– Isaer min søn på seks er psykisk påvirket. Min datter tager det stille og roligt. Men også min otteårige søn er påvirket, siger Carina Aakerblad. mennesker er fordrevet under de bombardeme­nter, som Syriens haer og deres allierede har gennemført i den oprørskont­rollerede provins Idlib.

Det oplyser FN's agentur for koordineri­ng af humanitaer hjaelp, UNOCHA.

Stenen ramte en bil, der efterfølge­nde ifølge politiet er blevet totalskade­t

Millioner til to lufthavne

 ??  ?? Det var et uheld– Min søn har en sten i hånden, da han klatrer op ad raekvaerke­t. Han taber den, og den falder desvaerre ned og rammer en bil – det er alt, hvad der er i sagen, mener Carina Aakerblad, der er vred over, at børnene nu trues med vold.
Det var et uheld– Min søn har en sten i hånden, da han klatrer op ad raekvaerke­t. Han taber den, og den falder desvaerre ned og rammer en bil – det er alt, hvad der er i sagen, mener Carina Aakerblad, der er vred over, at børnene nu trues med vold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark