Ekstra Bladet

VIDEO KAN AFGØRE BENDTNERS SKAEBNE

Hos Dantaxi kan man ikke genkende den udlaegning af weekendens voldsepiso­de, som Nicklas Bendtners kaereste beskriver på Instagram

- POUL FERDINAND pf@eb.dk

Det er stadig uklart, hvad der gik forud for, at Nicklas Bendtner natten til søndag blev anmeldt for vold mod en taxachauff­ør i forbindels­e med en bytur.

Ifølge taxaselska­bet Dantaxi, der anmeldte Bendtner for vold mod en chauffør, som braekkede kaeben under episoden, var fodboldstj­ernen den aggressive part.

Den opfattelse bliver bestemt ikke delt af Nicklas Bendtners kaereste, Philine Roepstorff, der sammen med Bendtner havde vaeret på natklubben Lusso forud for det voldsomme optrin.

Hun har i et opslag på Instagram givet en anden version, hvor Nicklas Bendtner handlede i selvforsva­r over for taxachauff­øren.

’Chaufføren gik amok’

Det er en version, der ikke vaekker genkendels­e hos Rasmus Krochin, kommunikat­ionschef hos Dantaxi.

Han forklarer til Ekstra Bladet, at der eksisterer en overvågnin­gsvideo fra taxaen, som angiveligt viser et andet forløb end det, Philine Roepstorff beskriver.

– Vognmanden har overgivet alt materiale til politiet – heriblandt videomater­iale fra taxaen. Det, jeg har fået oplyst, er, at det materiale ikke stemmer overens med det forløb, hun beskriver, forklarer Rasmus Krochin.

Philine Roepstorff skriver i sin version, at et skaenderi med chaufføren udviklede sig så voldsomt, at Nicklas Bendtner var nødt til at slå chaufføren, der braekkede kaeben.

’Klokken lidt over to ville Nicklas hjem og sove, mens jeg gerne ville blive lidt laengere, så det diskutered­e vi stadig, da vi satte os ind i en taxa ved Kongens Nytorv.’

’Det skulle vaere en helt kort tur over til Nicklas, men alligevel kørte chaufføren os to gange i en anden retning, end vi bad om. Taxametret viste lidt over 50 kroner, da vi i utilfredsh­ed står af ved Nationalba­nken og naegter at køre videre med chaufføren’, skriver Philine Roepstorff blandt andet og fortsaette­r:

Ingen vej tilbage

’Det får ham til at gå amok. Han laver en u-vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kaelling. Til sidst kører han ind foran os og springer ud af bilen og kaster en flaske imod mig.’

’Den rammer ikke, men det er taet på. Derefter farer han frem mod os, og min mand slår ham en gang og rammer åbenbart meget uheldigt,’ beretter Bendtners kaereste på Instagram.

Mens Københavns Politi endnu ikke har forholdt sig offentligt til videoen eller sagens videre forløb, har sagen allerede fået konsekvens­er for Nicklas Bendtner.

Således har hans sponsor idHair i går opsagt kontrakten, selv om der endnu ikke er faldet dom i sagen.

Hos hans norske klub, Rosenborg, afventer man det videre forløb, mens landstraen­er Åge Hareide har slået fast, at en voldsdom er lig med en lukket dør til landsholde­t.

Han laver en u-vending og speeder efter os og råber ting som luder og bitch og kaelling

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark